Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ποζάρει ολόγυμνη σε τροπικό παράδεισο μετά την “απελευθέρωση” από τον πατέρα της

POP UP TEAM
/
1 Οκτωβρίου, 2021

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιόρτασε την ελευθερία από τον πατέρα της… ολόγυμνη σε τροπικό παράδεισο μαζί με τον αρραβωνιαστικό της.

Σε εορταστική διάθεση βρίσκεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τη νομική νίκη της, που πρόκειται να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της. Χθες (30/9), η δικαστής Μπρέντα Πέννυ ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της ποπ σταρ από το καθεστώς της εποπτείας που ελέγχει τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια, και η Μπρίτνεϊ δεν μπορεί να κρύψει της χαρά της στο Instagram.

Η Μπρίτνεϊ μοιράστηκε στην πλατφόρμα δύο βίντεο από τις ειδυλλιακές διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι. Στο κλιπ, που έχει μουσική υπόκρουση το “Cream” του Prince, βλέπουμε μια πισίνα infinity με θέα στην παραλία, και στη συνέχεια την Μπρίτνεϊ με τον 27χρονο αγαπημένο της πάνω σε ένα σκάφος.

Ακολουθούν πλάνα με την 39χρονη να παίζει με το νερό φορώντας μόνο το κάτω μέρος ενός κόκκινου μπικίνι. “Μια όμορφη μέρα εδώ στον παράδεισο καθώς γιορτάζουμε”, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η τραγουδίστρια.

Η ποπ σταρ, έκανε και τρίτη ανάρτηση με φωτογραφίες που την δείχνουν να ποζάρει ολόγυμνη δίπλα σε μια εξωτερική μπανιέρα. Η 39χρονη επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες καλύπτοντας με emoji λουλουδιών τα επίμαχα σημεία του καλλίγραμμου κορμιού της.

Σε άλλες φωτογραφίες, η Μπρίτνεϊ στέκεται τόπλες στην παραλί, ενώ καλύπτει τα γυμνά της στήθη με τα χέρια της.

 

  

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved