Dial of Destiny: Νέος τίτλος για το Indiana Jones 5 με το πρώτο του τρέιλερ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
2 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο τίτλος της ταινίας, Dial of Destiny, αποκαλύφθηκε μαζί με την αφίσα και το τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη τελευταία ταινία του franchise με πρωταγωνιστή τον Harrison Ford.

Ο Indiana Jones επιστρέφει, με την πέμπτη ταινία της σειράς να κυκλοφορεί ένα τρέιλερ και έναν νέο τίτλο: Indiana Jones and the Dial of Destiny.
Στην ταινία, σε σκηνοθεσία James Mangold, πρωταγωνιστεί ο Harrison Ford, που επιστρέφει ως τυχοδιώκτης για μια τελευταία περιπέτεια, μαζί με τη Phoebe Waller-Bridge.

Ο Harrison Ford έπαιξε τον χαρακτήρα που έμεινε στην ιστορία τέσσερις φορές στο παρελθόν, στα Raiders of the Lost Ark (1981), Temple of Doom (1984), The Last Crusade (1989) και The Kingdom of the Crystal Skull (2008), τα οποία σκηνοθετήθηκαν από τον Steven Spielberg.

Η ταινία χρησιμοποιεί τεχνολογία απογήρανσης για την αρχική σκηνή, η οποία φέρεται να διαδραματίζεται το 1944, περίπου οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα του Raiders of the Lost Ark του 1981. Μετά την εισαγωγή, η αφήγηση της ταινίας μεταπηδά στο 1969 — με τον Harrison Ford ως ο κανονικός του εαυτός — για το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας.

«Έχουμε μια πραγματικά ανθρώπινη ιστορία να διηγηθούμε, καθώς και μια ταινία που θα σας τινάξει τα μυαλά», είπε ο Harrison Ford κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο συνέδριο D23 της Disney τον Σεπτέμβριο. Είπε ότι δεν θα έπαιζε ξανά τον χαρακτήρα μετά από αυτό: «Αυτό είναι! Δεν θα ξαναπέσω για σας». 

.

Εκτός από τους Ford και Waller-Bridge, στο The Dial of Destiny πρωταγωνιστούν ο Antonio Banderas (Pain and Glory), o βετεράνος του franchise John Rhys-Davies (Raiders of the Lost Ark), η Shaunette Renée Wilson (Black Panther), ο Thomas Kretschmann (Das Boot) , ο Toby Jones (Jurassic World: Fallen Kingdom), ο Boyd Holbrook (Logan), ο Olivier Richters (Black Widow),ο Ethann Isidore (Mortel) και ο Mads Mikkelsen (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore).

Η παραγωγή της ταινίας είναι των Kathleen Kennedy, Frank Marshall και Simon Emanuel. Ο Spielberg ο οποίος πέρασε τα σκηνοθετικά ηνία στον Mangold για αυτήν την επανάληψη – είναι εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τον George Lucas.

Ο John Williams, ο οποίος έχει γράψει το soundtrack σε κάθε περιπέτεια του Indy, συνθέτει και πάλι τη μουσική. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου 2023.

Το τρέιλερ έρχεται καθώς ο Ford πρόκειται να κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο του στο 1923, prequel του Yellowstone από τον Taylor Sheridan, το οποίο επίσης μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ του. Το 1923 θα κάνει πρεμιέρα ταυτόχρονα στο Paramount Network και στο Paramount+ στις 18 Δεκεμβρίου.

http://www.youtube.com/watch?v=SCvZGScG8yI

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved