Ο Robert Pattinson στα πρώτα πλάνα από το Mickey 17 του Bong Joon-ho

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
7 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Το Mickey 17 θα είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία για τον Bong Joon-ho μετά το βραβευμένο με Όσκαρ Parasite.

Η Warner Bros ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας, μαζί με ένα teaser, για την επόμενη ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Κορεάτη σκηνοθέτη, Bong Joon-Ho. Στην ταινία, με τίτλο Mickey 17, θα πρωταγωνιστήσει ο Robert Pattinson και θα κάνει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου 2024.

Η ταινία επιστημονικής φαντασίας βασίζεται στο μυθιστόρημα που έγραψε ο συγγραφέας Edward Ashton. Η Macmillan Publishers, ο εκδοτικός οίκος πίσω από την κυκλοφορία του πρωτότυπου μυθιστορήματος — Mickey7 — περιγράφει το βιβλίο ως «The Martian συναντά το Dark Matter στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας του Edward Ashton, στο οποίο ο Μίκυ 7, ένας αναλώσιμος, αρνείται να αφήσει τον κλώνο και αντικαταστάτη του , Mickey 8, να πάρει τη θέση του».

Μαζί με τον Pattinson, το καστ θα περιλαμβάνει επίσης τον υποψήφιο για Όσκαρ Steven Yeun (Minari, The Walking Dead), τη Naomi Ackie (I Wanna Dance with Somebody), τον υποψήφιο για Όσκαρ Toni Collette (Hereditary) και τον υποψήφιο για Όσκαρ Mark Ruffalo (σειρά Avengers).

Η ταινία θα είναι η πρώτη του σκηνοθέτη Bong μετά το Parasite, που έγινε η Νοτιοκορεάτικη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις στην ιστορία μετά την κυκλοφορία της, καθώς και η πρώτη μη αγγλόφωνη που πήρε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ήταν υποψήφια για συνολικά έξι Βραβεία Όσκαρ και πήρε επίσης τα βραβεία Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου, Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας.

Πριν γίνει διάσημος, ο Bong Joon-Ho ήταν περισσότερο γνωστός για τη μεγάλη γκάμα ταινιών του, συμπεριλαμβανομένων των Snowpiercer, The Host και Okja.

Ο Pattinson συνεχίζει την άνοδο του στην κατηγορία των megastars μετά την συμμετοχή του στο The Batman του Matt Reeves, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Μετά την παγκόσμια επιτυχία του στη σειρά Twilight, επικεντρώθηκε σε ανεξάρτητες ταινίες, κερδίζοντας αναγνώριση για ερμηνείες σε ταινίες όπως το Cosmopolis, Good Time, High Life και The Lighthouse. Το Mickey 17 θα σηματοδοτήσει την τρίτη του ταινία στην Warner Bros μέσα σε τέσσερα χρόνια, μετά το Batman και το Tenet του 2020, όπου τον σκηνοθέτησε ο Christopher Nolan στην πρώτη κινηματογραφική κυκλοφορία μεγάλου προϋπολογισμού μετά την πανδημία.

http://www.youtube.com/watch?v=KCvK270F_IE&feature=emb_imp_woyt

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved