Ο Johnny Depp ξανά στον ρόλο του Jack Sparrow για έναν 11χρονο θαυμαστή του

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
20 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο Johnny Depp εμφανίσθηκε ξανά ως Captain Jack Sparrow από τη σειρά Πειρατές της Καραϊβικής για ένα βίντεο-μήνυμα προς ένα 11χρονο αγόρι στα πλαίσια του φιλανθρωπικού ιδρύματος Make-A-Wish.

Ο προσωπικός χαιρετισμός δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα από το youtube κανάλι, Kraken The Box που διαχειρίζεται ένας νεαρός θαυμαστής του Depp, ο οποίος ονομάζεται Captain Kori και το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανακουφιστική φροντίδα μετά από πολλαπλές επεμβάσεις καρδιάς. Ο Johnny Depp, πιστός στον ρόλο του πειρατή, υποκρίθηκε ότι δεν γνωρίζει πώς να χειριστεί σωστά το internet και το youtube για να ευχηθεί στον Kori «καλή τύχη» και να δηλώσει ότι «είμαι ο νούμερο ένα θαυμαστής σου».

http://www.youtube.com/watch?time_continue=48&v=OSalvfWhdFA&embeds_euri=https%3A%2F%2Fconsequence.net%2F&feature=emb_logo

«Λοιπόν, Captain Kori, λυπάμαι τρομερά που το έχασα», ξεκίνησε ο Depp ντυμένος ως Sparrow. «Ήθελα να το πω, ξέχασα να το πω, δεν το είπα, θα το πω τώρα. Λέγοντας το, θα το πω. Ακούω να λένε για κάποιο πράγμα για το οποίο μιλούσαν στο παρελθόν και ονομάζεται κανάλι YouTube, το οποίο δεν καταλαβαίνω, αλλά γιατί όχι;» Αργότερα με αινιγματικό τρόπο και μέσα από γρίφους υπόσχεται να διαδώσει το κανάλι του Kori το οποίο «θα μετατρέψει σε μια υπέροχη εμπειρία ψυχαγωγίας μια στιγμιαία συνύπαρξη σε έναν χώρο, αλλά πολύ μακριά, αλλά στη συνέχεια, ταυτόχρονα, πολύ κοντά. Περίεργος, ανθεκτικός και παράξενος».

Το μυστηριώδες μήνυμα σίγουρα ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσδοκίες για την εκκεντρική και ταραχώδη περσόνα, την οποία ο Johnny Depp απεικόνισε πέντε φορές στο franchise των Pirates, αλλά ο Captain Kori αποκάλυψε αργότερα ότι ο ηθοποιός είχε επίσης επικοινωνήσει με μια ξεχωριστή βιντεοκλήση ενώ βρισκόταν ντυμένος ως πειρατής.

http://www.youtube.com/watch?v=SpEoL4xVce8

Αν και το μέλλον του Johnny Depp ως καπετάνιου σε πειρατικό καράβι παραμένει ασαφές μετά τη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Amber Heard, ο παραγωγός των Πειρατών Jerry Bruckheimer είπε πρόσφατα στο Associated Press ότι «εξακολουθούμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό», αναφερόμενος σε μελλοντική ταινία.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved