Ο Jack Nicholson δεν έχει εμφανιστεί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο εν μέσω φόβων για την υγεία του

Copyright @Instagram jacknicholsonofficial
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
13 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Οι φίλοι του Jack Nicholson μίλησαν για τους φόβους τους σχετικά με την υγεία του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος λέγεται ότι «ζει σαν ερημίτης».

Ο 85χρονος ηθοποιός δεν έχει εμφανιστεί δημόσια εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο, ενώ η τελευταία του ταινία ήταν το 2010. Μιλώντας στο RadarOnline, πολλές πηγές είπαν ότι ο τρεις φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός «δεν βγαίνει πια από το σπίτι του» και ότι «το μυαλό του έχει φύγει». Οι πηγές πρόσθεσαν ότι ανησυχούν ότι πάσχει από άνοια.

Ο πατέρας πέντε παιδιών Jack Nicholson εθεάθη για τελευταία φορά σε αγώνα των LA Lakers στο Staples Center τον Οκτώβριο του 2021, μαζί με τον γιο του Ray Nicholson, 30 ετών. Ένας φίλος του Jack Nicholson είπε στον ιστότοπο The Shining ότι ο ηθοποιός παρέμενε κρυμμένος στην έπαυλή του στο Beverly Hills, την οποία αγόρασε από τον φίλο του, τον αείμνηστο Marlon Brando, για 5 εκατομμύρια δολάρια το 2005. «Έχει ξεκαθαρίσει ότι το σπίτι του είναι το κάστρο του. Οι άνθρωποι απλώς εύχονται να έβγαινε από το σπίτι και να τους καθησύχαζε ότι είναι καλά», είπε μια πηγή στον ιστότοπο.

«Ο Jack Nicholson βρίσκεται σε επαφή με ορισμένους συγγενείς – ειδικά τον Ray, τον προστατευόμενό του, για τον οποίο είναι τόσο περήφανος – αλλά οι μέρες κοινωνικοποίησης του έχουν περάσει προ πολλού». Η πηγή πρόσθεσε ότι ο Jack Nicholson ζούσε τις μέρες του όπως τα τελευταία χρόνια του Brando. Ο Brando, ο οποίος πέθανε το 2004, ήταν ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια στη χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, προτού πάρει σημαντικό βάρος τα χρόνια πριν από το θάνατό του. «Ο Brando πέθανε σχεδόν ως ερημίτης αφού έζησε μια τόσο πολυτάραχη ζωή και οι φίλοι του Jack Nicholson κάνουν την σύγκριση», είπε η πηγή. «Τα παιδιά του θα τον επισκεφτούν, αλλά είναι η μόνη του σύνδεση με τον κόσμο. Είναι σαν να μην θέλει πια να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και αυτό είναι απλώς λυπηρό».

Ο Nicholson, ο οποίος είναι ο ηθοποιός με τις περισσότερες υποψηφιότητες για βραβείο Oscar, παραιτήθηκε αθόρυβα από την υποκριτική αφού πρωταγωνίστησε στην ρομαντική κομεντί «How Do You Know» με τους Reese Witherspoon, Paul Rudd και Owen Wilson το 2010. Το 2013, ένας φίλος του δήλωσε στο RadarOnline ότι ο Nicholson αποφάσισε να αποσυρθεί λόγω προβλημάτων μνήμης. «Ο Jack Nicholson – χωρίς φανφάρες – συνταξιοδοτήθηκε», είπε η πηγή στο δημοσίευμα. «Υπάρχει ένας απλός λόγος πίσω από την απόφασή του – είναι η απώλεια μνήμης. Ειλικρινά, στα 76 του, ο Jack έχει προβλήματα μνήμης και δεν μπορεί πλέον να θυμηθεί τις ατάκες του».

Ωστόσο, ο Nicholson, ο οποίος έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 580 εκατομμυρίων δολαρίων, αρνήθηκε ότι αποσύρθηκε μετά από μια καριέρα πέντε δεκαετιών σε μια σπάνια συνέντευξη στην εφημερίδα The Sun την ίδια χρονιά. Επίσης, προσπάθησε να καθυσηχάσει το κοινό λέγοντας ότι έχει «εγκέφαλο μαθηματικού». «Δεν πρόκειται να δουλέψω μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω, δεν είναι ο λόγος που το ξεκίνησα. Δηλαδή, δεν έχω κίνητρα. Είχα παλιότερα, αλλά τώρα δεν έχω. Δεν χρειάζεται να είμαι πια εκεί έξω», είπε τότε. «Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα μέρος του εαυτού μου που δεν του άρεσε ποτέ να είμαι εκεί έξω… Γερνάς, αλλάζεις».

Ο Nicholson, ο οποίος υπήρξε διάσημο party animal στις παλιές καλές μέρες του, είναι επί του παρόντος single. Η μεγαλύτερη σχέση του ήταν με την Αμερικανίδα ηθοποιό Anjelica Huston, με την οποία έβγαινε από το 1973 έως το 1990. Τα ταμπλόιντ δημοσίευαν ιστορίες για τις πολλές σχέσεις του Jack Nicholson κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας σχέσης τους, η οποία τελικά έληξε όταν ο Jack απέκτησε ένα παιδί με την ηθοποιό Rebecca Broussard. Παρά τα πολλά ειδύλλια του, ο Nicholson έχει παντρευτεί μόνο μία φορά, με την συμπρωταγωνίστρια του Sandra Knight από την ταινία The Terror, από το 1962 έως το 1968.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved