Οι χειρότεροι φόβοι του Joaquin Phoenix ζωντανεύουν στο Beau Is Afraid

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
12 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Joaquin Phoenix πρωταγωνιστεί ως ένας παρανοϊκός άνδρας που προσπαθεί να επισκεφτεί τη μητέρα του στο νέο τρέιλερ για το Beau Is Afraid από τον σκηνοθέτη του Midsommar και του Hereditary, Ari Aster. Δυστυχώς για τον Beau, το ταξίδι του μετατρέπεται σε ένα σουρεαλιστικό εφιάλτη σε έναν κόσμο που «δεν είναι ασφαλής και φαίνεται να συνεχίζεται για χρόνια».

Το κλιπ ανοίγει με έναν φαλακρό Beau να κοιτάζει μια νεότερη εκδοχή του εαυτού του (Armen Nahapetian) και της μητέρας του (Zoe Lister-Jones). «Λυπάμαι πολύ για όσα σου άφησε ο μπαμπάς σου», λέει η μητέρα του Beau σε μια ακόμη νεότερη εκδοχή του στην επόμενη σκηνή. «Αλλά ήθελα ένα παιδί, το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου».

Πίσω στο παρόν, ένας νευρικός Beau ανακοινώνει ότι θα πάει να δει τη μητέρα του και η προσπάθειά του να γυρίσει σπίτι μετατρέπεται σε μια σειρά από καταστροφικά γεγονότα που περιλαμβάνουν ένα τροχαίο ατύχημα, μέχρις ότου καταλήξει σε κάτι που φαίνεται να είναι ένα ψυχιατρείο και να περιπλανηθεί εν τέλει μέσα από μια παράξενη σεκάνς κινουμένων σχεδίων.

Μαζί με τον Joaquin Phoenix, ο οποίος σύντομα θα επιστρέψει στον διάσημο ρόλο του ως Joker, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης μια απίστευτη σύνθεση ταλέντων, συμπεριλαμβανομένων των Nathan Lane (The Birdcage), Amy Ryan (The Office), Pattie LuPone (American Horror Story), Parker Posey (Dazed and Confused), Kylie Rogers (Home Before Dark), Denis Ménochet (The French Dispatch), Stephen McKinley Henderson (Dune), Michael Gandolfini (The Many Saints of Newark), Hayley Squires (In the Earth) και η Zoe Lister-Jones (Life in Pieces).

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του Beau Is Afraid:

http://www.youtube.com/watch?v=PuiWDn976Ek&feature=emb_imp_woyt

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Aster έγραψε το σενάριο για την ταινία και είναι ο παραγωγός με τον Lars Knudsen. Το Beau Is Afraid αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Απριλίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved