Tom Hanks: Κανείς δεν μιλάει για μια από τις πιο σημαντικές ταινίες μου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
17 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Ήταν μια απίστευτα σημαντική ταινία για μένα»

Ο Tom Hanks έχει δηλώσει ότι κανείς δεν συζητά για μια από τις πιο «σημαντικές» ταινίες του.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρά το γεγονός ότι πρωταγωνίστησε σε κλασικά έργα που αγαπήθηκαν από όλους, όπως το Forrest Gump, το Toy Story, το Philadelphia ή το Saving Private Ryan, το Road To Perdition του 2002 μπορεί να είναι η πιο υποτιμημένη ταινία του.

«Για κάποιο άγνωστο λόγο κανείς δεν αναφέρεται στο Road To Perdition και αυτή ήταν μια απίστευτα σημαντική ταινία για μένα», είπε στο podcast του ReelBlend. «Γυρίστηκε από τον Conrad Hall και έχετε εμένα, τον “Don Moustache” με καπέλο, αλλά έχετε επίσης δύο ηθοποιούς που αποδείχτηκαν από τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές παρουσίες στην ιστορία της βιομηχανίας. Τον Jude Law και τον Daniel Craig. Και τους σκότωσα και τους δύο…».

Ο Tom Hanks προβλέπει ότι η ταινία θα μπορούσε να γίνει ένα «σκοτεινό και θολό» μέρος του κινηματογράφου, λέγοντας: «Οι άνθρωποι πάντα συζητάνε και λένε: Για ποιες ταινίες θα μιλάνε χρόνια από τώρα;»

«Ως τύπος που παρακολουθεί πολύ Turner Classic Movies (αμερικανικό δίκτυο που ειδικεύεται σε παλιές κλασσικές ταινίες), όσο πιο σκοτεινή και άγνωστη είναι μια ταινία από τη δεκαετία του 1940 ή του 1950, τόσο το καλύτερο, γιατί δεν έχω καμία προκατάληψη. Δεν ξέρω τίποτα για αυτήν».

«Όταν παρακολουθείς αυτές τις ταινίες και αποδεικνύονται καταπληκτικές, είναι απίστευτα συγκινητικό και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι: Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η ταινία διήρκησε μέχρι σήμερα, έχω την ευκαιρία να την ξαναεπισκεφτώ τώρα. Αυτό μπορεί να συμβεί και με το Road to Perdition».

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Tom Hanks απάντησε στην πρόσφατη κριτική για τον νεποτισμό στο Χόλιγουντ, λέγοντας ότι η υποκριτική είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. «Αυτό κάναμε πάντα», είπε σε μια συνέντευξή του στο Reuters, που φιλοξενήθηκε από τη εφημερίδα The Sun. «Σε αυτό μεγάλωσαν όλα τα παιδιά μας. Αν ήμασταν επιχείρηση με υδραυλικά είδη ή αν διατηρούσαμε ένα ανθοπωλείο στο δρόμο, όλη η οικογένεια θα εμπλεκόταν κάποια στιγμή, ακόμα κι αν ήταν απλώς η καταμέτρηση του απόθέματος στο τέλος της χρονιάς».

«Αυτό που δεν αλλάζει ό,τι κι αν συμβεί, ανεξάρτητα από το επίθετό σου, είναι αν λειτουργεί ή όχι. Αυτό είναι το θέμα κάθε φορά που οποιοσδήποτε από εμάς πηγαίνει και προσπαθεί να πει μια νέα ιστορία ή να δημιουργήσει κάτι που έχει αρχή, μέση και τέλος».

Ο Tom Hanks πρόσθεσε: «Δεν έχει σημασία ποιο είναι το επώνυμό σου. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά για να βγει μια αληθινή και αυθεντική εμπειρία για το κοινό».

http://www.youtube.com/watch?v=OreveBlLfho&t=59s

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved