Ο Gerard Butler παραδέχτηκε ότι «παραλίγο να σκοτώσει» τη Hilary Swank στα γυρίσματα του «P.S. I Love You»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
27 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Gerard Butler θυμήθηκε τη στιγμή που «παραλίγο να σκοτώσει» τη Hilary Swank στο «P.S. I Love You» που κυκλοφόρησε το 2007.

Ο Butler είπε στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show» την Τρίτη ότι η Swank τραυματίστηκε ενώ γύριζαν μια σκηνή στην οποία χόρευε “σαν ηλίθιος” με μποξεράκι και ένα ζευγάρι τιράντες.

Ενώ ο χαρακτήρας του Butler, ο Gerry Kennedy, υποτίθεται ότι έπρεπε να χτυπηθεί στο πρόσωπο με το κλιπ από τις τιράντες ενώ γδυνόταν, το μεταλλικό κούμπωμα τραυμάτισε το πρόσωπο της Hilary Swank.

http://www.youtube.com/watch?v=qDgiq21uUhg

«Το κλιπ στην αρχή κόλλησε και μετά πετάχτηκε πάνω από το κεφάλι μου», εξήγησε ο 53χρονος ηθοποιός. «Έπρεπε να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο». Ο Butler χαρακτήρισε το αξεσουάρ ” επικίνδυνο”, σημειώνοντας ότι το συνεργείο κάμερας “φορούσε πλαστικά προστατευτικά”. Μετά το ατύχημα, ο Butler έμεινε μόνος του στο δωμάτιο κλαίγοντας και φορώντας ακόμη το μποξεράκι του.

«Είχα σημαδέψει τη Hilary Swank. Σχεδόν της έβγαλα το μάτι και έγινα ξευτίλα για δύο μέρες», είπε ο σταρ των «300», αποκαλώντας την πρώην συμπρωταγωνίστριά του «εξαιρετικό» άνθρωπο.

Εντωμεταξύ, έχει κυκλοφορήσει από τον Φεβρουάριο του 2020 η είδηση ότι ένα σίκουελ της ταινίας είναι καθ’ οδόν, αλλά η Swank και οι άλλοι πρωταγωνιστές – η Lisa Kudrow, η Kathy Bates και ο Harry Connick Jr. – δεν έχουν σχολιάσει κάποια πιθανή συμμετοχή τους.

Όσο για τη Swank, η έγκυος σταρ του «Alaska Daily» είναι απασχολημένη περιμένοντας τον ερχομό των διδύμων της μαζί με τον σύζυγό της, Philip Schneider.

http://www.youtube.com/watch?v=CZzW6_hR068

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved