Η Sharon Stone επαίνεσε τον Robert De Niro και τον Joe Pesci για τη συμπεριφορά τους ως επαγγελματίες

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
29 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Σύμφωνα με την Sharon Stone, ο Robert De Niro και ο Joe Pesci ήταν σπάνιες περιπτώσεις ηθοποιών που δεν ήταν μισογύνηδες, ενώ μιλούσε για τον μισογυνισμό στο Χόλιγουντ.

Η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία συνεργάστηκε και με τους δύο ηθοποιούς στην γκανγκστερική ταινία του 1995 Casino, είπε ότι κανένας από τους δύο δεν ήταν μισογύνης με οποιονδήποτε τρόπο όταν δούλευαν μαζί. Ωστόσο, μετά από αυτή τη διευκρίνιση, η πρωταγωνίστρια του Basic Instinct μίλησε για τις άσχημες εμπειρίες που είχε με άλλους άνδρες σταρ του box office.

«Έχω συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου, που κυριολεκτικά προσπαθούσαν να κλέψουν το πλάνο μου», είπε στο περιοδικό Variety. «Είναι τόσο μισογύνηδες. Δεν αναφέρομαι στον Robert De Niro ή στον Joe Pesci, δεν είναι αυτοί οι ηθοποιοί».

Και πρόσθεσε: «Έχω συνεργαστεί με μερικούς πραγματικά μεγάλους σταρ που κυριολεκτικά μιλούσαν δυνατά πάνω στο κοντινό μου πλάνο, λέγοντάς μου τι να κάνω». Η Sharon Stone συνέχισε, εξηγώντας: «Αυτοί οι ηθοποιοί δεν θα με ακούσουν και δεν θα μου επιτρέψουν να επηρεάσω την απόδοσή τους με την ερμηνεία μου. Αυτό δεν είναι επαγγελματισμός. Εννοώ, καταλαβαίνω ότι είσαι καταπληκτικός και όλοι πιστεύουν ότι είσαι υπέροχος. Αλλά το να ακούς, να είσαι παρών σε αυτές τις στιγμές, είναι πραγματικά η ανθρώπινη εμπειρία».

Υπήρχαν φήμες για ένταση στο σετ μεταξύ της Stone και του συμπρωταγωνιστή της, Michael Douglas, στα γυρίσματα του Basic Instinct εδώ και χρόνια. Μιλώντας λίγο μετά την κυκλοφορία της ταινίας, η Stone είπε ότι σκόπιμα απέφυγε να γνωρίσει καλά τον Douglas, έτσι ώστε οποιαδήποτε ένταση μεταξύ του ζευγαριού στα παρασκήνια να μεταφερθεί στις ερμηνείες τους μπροστά στην κάμερα.

Είχε δηλώσει στο Playboy Magazine: «Τον είχα συναντήσει δύο ή τρεις φορές σε κάποιες κοινωνικές δεξιώσεις πριν δοκιμαστούμε μαζί για την ταινία. Πραγματικά ένιωθα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια περίεργη, δυναμική χημεία μαζί. Ποτέ δεν ένιωθα άνετα μαζί του και δεν νομίζω ότι και αυτός ήταν άνετα δίπλα μου».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved