Ο Tim Allen επιστρέφει ως Buzz Lightyear για το Toy Story 5

Copyright @Facebook Tim Allen
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
10 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Στο άπειρο και πέρα! Ο Tim Allen πρόκειται να ταξιδέψει πέρα από το άπειρο ως Buzz Lightyear για άλλη μια φορά στο πέμπτο μέρος του Toy Story που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

«Τα λέμε Woody», έγραψε ο Allen στο Twitter, λίγες ώρες αφότου ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, ανακοινώσει ότι τα σίκουελ του Toy Story και του Frozen είναι στα σκαριά. «Και πάμε στο νούμερο 5! Στο άπειρο και πέρα!»

Ο βασικός χαρακτήρας των ταινιών, Buzz Lightyear έκανε το ντεμπούτο του στο πρώτο Toy Story το 1995. Ο Tim Allen έχει δώσει την φωνή του και στις τέσσερις ταινίες, καθώς και στο spinoff, Star Command: The Adventure Begins του 2000. Το Toy Story 4 κυκλοφόρησε το 2019. Για το περσινό δεύτερο spinoff, Lightyear, η φωνή του Buzz ήταν από τον Chris Evans, ο οποίος έπαιξε τον αρχικό χαρακτήρα στον οποίο βασίζεται το παιχνίδι.

Το Toy Story 5 ανακοινώθηκε μαζί με τον ισολογισμό του πρώτου τριμήνου του 2023 της Disney και κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης, ο Iger αποκάλυψε το σίκουελ και του Zootopia. Επίσης, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα απολύσει 7.000 υπαλλήλους ως μέρος μιας αναδιοργάνωσης με πολλούς απολυμένους να προέρχονται από τα θεματικά πάρκα της Disney.

Δεν υπάρχει ακόμα καμία πληροφορία για το αν ο Tom hanks θα επιστρέψει ως Woody για το Toy Story 5, αλλά η συμμετοχή του Allen το κάνει να φαίνεται αναπόφευκτο.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved