Ο Vin Diesel θέλει τον Robert Downey Jr. στην επόμενη ταινία Fast and Furious

Wikimedia Commons / Paul Bird & Instagram @fastandfuriousde
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
11 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μετά από εννιά ταινίες, το franchise Fast and Furious συνεχίζει να συμπληρώνει το γεμάτο αστέρια του καστ, προσθέτοντας κορυφαία ονόματα, όπως η Charlize Theron, η Helen Mirren, η Rita Moreno και ο Jason Momoa. Και μετά την πρεμιέρα του Fast X τον Μάιο, ο πρωταγωνιστής Vin Diesel ξέρει ακριβώς ποιος θέλει να γίνει μέλος της οικογένειας στη συνέχεια. Και αυτός είναι ο Robert Downey Jr.

Όταν ρωτήθηκε για το κάστινγκ των ονείρων του στην πρεμιέρα του τρέιλερ του Fast X το βράδυ της Πέμπτης, ο Diesel, ο οποίος υποδύεται τον πρωταγωνιστή Dom Toretto, έδωσε το όνομα του RDJ χωρίς δισταγμό. Αλλά ποιον θα έπαιζε; «Χωρίς να σας πω πολλά για το τι θα συμβεί στο μέλλον, υπάρχει ένας χαρακτήρας που είναι αντίθετος του Toretto. Ο χαρακτήρας είναι ένας μεγιστάνας τη τεχνολογίας που προωθεί την τεχνητή νοημοσύνη και τα αυτοκίνητα χωρίς οδηγό και η φιλοσοφία του λέει ότι αυτά οδηγούν στην ελευθερία», είπε ο Diesel. «Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι αυτό είναι το μέλλον και αυτό έρχεται σε άμεση αντίθεση με τη νοοτροπία του Toretto».

Ωστόσο, όταν τον πίεσαν για το αν έχει δώσει ακόμα τον ρόλο στον Downey Jr., ο Diesel απλώς γρύλισε και είπε με έναν αστείο αλλά απειλητικό τόνο: «Πώς τολμάς να μου κάνεις αυτή την ερώτηση μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους; Έχω αξιοπρέπεια».

Η συμπρωταγωνίστρια του Diesel, Michelle Rodriguez, είχε επίσης την δικιά της άποψη για το ποιον θα ήθελε να δει στην επόμενη ταινία Fast and Furious. «Ποιος είναι ο τύπος από αυτές τις καταπληκτικές ταινίες Jason Bourne; Ο Matt Damon; Αυτόν θέλω. Matt Damon, θέλεις να πάρεις μέρος σε μια ταινία Fast and Furious; Έλα, έχουμε τέσσερις νικητές των Όσκαρ. Και είσαι και εσύ βραβευμένος».

Στο Fast X πρωταγωνιστούν επίσης οι Jason Statham, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, John Cena, Jordana Brewster, Brie Larson, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Scott Eastwood, Michael Rooker, Daniela Melchior, Alan Ritchson και Cardi B.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved