Το Netflix ανακοινώνει το νέο ντοκιμαντέρ για το Pornhub «Money Shot: The Pornhub Story»

Wikimedia Commons / Larry Knowles
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
16 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το νέο ντοκιμαντέρ εξερευνά τις επιτυχίες και τα σκάνδαλα του πιο διάσημου porn site.

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ, «Money Shot: The Pornhub Story» που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου, περιλαμβάνει συνεντεύξεις με ηθοποιούς, ακτιβιστές και πρώην υπαλλήλους, δίνοντας μια εις βάθος ματιά στις επιτυχίες και τα σκάνδαλα του Pornhub.

Το δελτίο τύπου για την ταινία διάρκειας 90 λεπτών αναφέρει: «Το Pornhub, η πιο διάσημη πλατφόρμα ψυχαγωγίας ενηλίκων του διαδικτύου, άλλαξε ριζικά τον τρόπο δημιουργίας και διανομής της πορνογραφίας. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους δημιουργούς ερωτικού περιεχομένου να προσεγγίσουν ένα τεράστιο κοινό, ενώ η εταιρεία έβγαζε δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά επίσης ενεπλάκη σε κατηγορίες για μη συναινετικό υλικό και διακίνηση στον ιστότοπο. Καθώς οι οργανώσεις κατά της εμπορίας ανθρώπων αναζητούν δικαιοσύνη για τα θύματα, μπορεί ο διαδικτυακός γίγαντας να προστατεύσει αυτούς από τους οποίους επωφελούνται ή είναι αυτό ένα νέο κύμα λογοκρισίας για ενήλικες ερμηνευτές που κάνουν συναινετικό πορνό;»

Σχετικά με την ταινία, η σκηνοθέτης και παραγωγός Suzanne Hillinger είπε: «Αυτό το ντοκιμαντέρ απαιτεί από εμάς να παλέψουμε με το τι σημαίνει σεξουαλικότητα και συναίνεση όταν οι διαδικτυακές πλατφόρμες δισεκατομμυρίων δολαρίων ευδοκιμούν σε περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες. Ποιος έχει και ποιος πρέπει να έχει τη δύναμη σε αυτά τα περιβάλλοντα; Ελπίζουμε αυτή η ταινία να δημιουργήσει σημαντικές συζητήσεις για το σεξ και τη συναίνεση, τόσο στο διαδίκτυο όσο και στον κόσμο».

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ είναι από την Jigsaw Productions, με τη Nicki Carrico να είναι παραγωγός. Η Stacey Offman και ο Richard Perello θα είναι στην εκτελεστική παραγωγή.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved