Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας τρόμου, Winnie The Pooh δέχεται απειλές για τη ζωή του

Copyright @Instagram winniethepoohbloodhoney
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
17 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο σκηνοθέτης του Winnie The Pooh: Blood And Honey, Rhys Frake-Waterfield, λέει ότι αρκετοί άνθρωποι είναι εξοργισμένοι με τον τρόπο που παρουσίασε τους δύο αγαπημένους χαρακτήρες, τον αρκούδο και το γουρουνάκι . Κάποιοι μάλιστα έχουν απειλήσει ακόμη και την ζωή του. «Κοιτάξτε, αυτό είναι τρελό», είπε ο Frake-Waterfield στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. «Έχω κάνει προσπάθειες να το σταματήσω. Είχα απειλές θανάτου. Είχα ανθρώπους που είπαν ότι κάλεσαν την αστυνομία».

Ο Frake-Whitfield είναι ένας από τους πρώτους στο Χόλιγουντ που εκμεταλλεύτηκε τη λήξη των πνευματικών δικαιωμάτων για τα βιβλία του Α.Α. Milne, τα οποία μέχρι πρόσφατα κρατούσε η Disney. Σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ, τα πνευματικά δικαιώματα λήγουν 95 χρόνια μετά την πρώτη δημοσίευση ενός έργου. Το πρώτο βιβλίο «Winnie-the-Pooh» κυκλοφόρησε το 1926. Το αποτέλεσμα είναι αυτή η απρόσμενη εκδοχή του για τους αγαπημένους παιδικούς χαρακτήρες, η οποία είναι τουλάχιστον εφιαλτική.

Οι πρώτες εικόνες του Blood and Honey, στις οποίες ένας τερατώδες Pooh μαζί με ένα εξίσου τρομακτικό ανθρωπόμορφο γουρούνι σε μέγεθος ανθρώπων στέκονται απειλητικά πίσω από μια νεαρή γυναίκα που χαλαρώνει σε ένα υδρομασάζ, έγιναν γρήγορα viral πέρυσι. Και το τρέιλερ της ταινίας επιβεβαίωσε ότι είναι κάθε άλλο παρά μια ταινία φιλική προς τα παιδιά.

317349660 1866188420391970 4607824322470839935 n

Instagram @winniethepoohbloodhoney

Η ταινία έχει ήδη βγει στους κινηματογράφους στο Μεξικό, όπου κέρδισε σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια σε δύο εβδομάδες. Αυτό έχει ήδη ορισμένους αναλυτές του κλάδου να θεωρούν ότι θα γίνει μια από τις πιο κερδοφόρες ταινίες όλων των εποχών.

Ο Frake-Waterfield αρχικά ήλπιζε ότι η ταινία του «θα μπορούσε να κάνει μια μικρή επιτυχία σε ορισμένες περιοχές». Ωστόσο, τώρα πιστεύει ότι θα μπορούσε να επιτύχει την υψηλότερη «αναλογία budget με εισπράξεις» ακόμα και από το Paranormal Activity, την ταινία των 15.000 δολαρίων που ξεκίνησε ένα franchise σχεδόν ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων πριν από μια δεκαετία. «Πίστευα πραγματικά στην ιδέα. Άλλοι δεν το έκαναν… και τώρα όλα πάνε καλά», αστειεύτηκε. Το Winnie The Pooh: Blood And Honey πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Αγγλία στις 10 Μαρτίου.

http://www.youtube.com/watch?v=W3E74j_xFtg

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved