Η Keira Knightley ως ρεπόρτερ, στα ίχνη του Boston Strangler στην νέα της ταινία από το Hulu

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
23 Φεβρουαρίου, 2023

Το Hulu αποκάλυψε το επίσημο τρέιλερ για το Boston Strangler, το επερχόμενο true crime θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Keira Knightley από τα 20th Century Studios και τον συγγραφέα/σκηνοθέτη Matt Ruskin. Συμμετέχουν επίσης οι Carrie Coon, Alessandro Nivola και Chris Cooper, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου 2023.

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, η ταινία Boston Strangler «ακολουθεί τη Loretta McLaughlin (Knightley), μια ρεπόρτερ της εφημερίδας Record-American, η οποία γίνεται η πρώτη δημοσιογράφος που συνδέει τις δολοφονίες του Boston Strangler. Καθώς ο μυστηριώδης δολοφόνος διεκδικεί ολοένα και περισσότερα θύματα, η Loretta προσπαθεί να συνεχίσει την έρευνά της μαζί με τη συνάδελφο και έμπιστή της Jean Cole (Coon), ωστόσο το δίδυμο συναντά συνεχώς εμπόδια από τον σεξισμό της εποχής. Παρόλα αυτά, η McLaughlin και η Cole συνεχίζουν με θάρρος να κυνηγούν την ιστορία θέτοντας τη ζωή τους σε κίνδυνο στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν την αλήθεια».

Στο τρέιλερ, οι υποψίες της Loretta για αυτή τη σειρά δολοφονιών, κατά την διάρκεια της δεκαετίας του 1960, απορρίπτονται αμέσως από το ξεροκέφαλο αφεντικό της (Cooper), που πιστεύει ότι το background της στο καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι ανεπαρκές για να καλύψει τις ανθρωποκτονίες. Ωστόσο, καθώς οι δολοφονίες προχωρούν, γίνεται πιο ξεκάθαρο ότι η Loretta και η Jean ίσως χρειαστεί να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, προτού χάσουν τη ζωή τους περισσότερες γυναίκες. Δείτε το τρέιλερ του Boston Strangler παρακάτω. Η ταινία είναι η σκηνοθετική συνέχεια του Matt Ruskin μετά το Crown Heights του 2017.

http://www.youtube.com/watch?v=N_yfmHCkSB0

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved