Νέες ταινίες Lord of the Rings είναι καθ’ οδόν από την Warner Bros

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
24 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Σύμφωνα με το Variety, η Warner Bros. Discovery έχει παραγγείλει «πολλαπλές» νέες ταινίες βασισμένες στον κόσμο του J.R.R. Tolkien, από τον οποίο αρχικά ξεπήδησαν τρεις ταινίες Lord of the Rings και τρία spinoffs Hobbit. Το κάστινγκ και η ιστορία δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά οι νέοι διευθυντές της Warner, ο Mike De Luca και η Pam Abdy, δήλωσαν ότι η κίνηση αυτή θα επιτρέψει στην εταιρεία παραγωγής να εξερευνήσει νέες πτυχές του Tolkienverse.

«Παρά το εύρος και τις λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τις δύο τριλογίες Lord of the Rings και Hobbit, το τεράστιο, περίπλοκο και εκθαμβωτικό σύμπαν που ονειρεύτηκε ο J.R.R. Tolkien παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητο», είπαν οι δυο τους. Οι ταινίες θα διανεμηθούν από την θυγατρική της Warner, New Line Cinema.

Το τελευταίο spinoff του Lord of the Rings είναι το The Rings of Power, η σειρά της Amazon Prime Video που διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τα γεγονότα των βιβλίων του Tolkien. Η ιστορία εκείνης της χρονικής περιόδου δεν είναι τυχαία – είναι αποτέλεσμα της περίπλοκης συμφωνίας για τα δικαιώματα που έκλεισε η Amazon για το έργο του Tolkien, ώστε να προσαρμόσει το συμπληρωματικό υλικό που άφησε πίσω του ο συγγραφέας και σχετίζεται με τη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης.

Από τη συγχώνευση της Warner Bros με την Discovery, η εταιρία έχει καταργήσει σημαντικά projects με ήρωα τον Batman, ανέβαλε τα σίκουελ του Aquaman και του Shazam και αναβίωσε τον Constantine — όλα αυτά ενώ ανακοίνωσε αύξηση των τιμών για τους συνδρομητές του HBO Max και ακύρωση — στη συνέχεια αναβίωσε — την αυτόνομη υπηρεσία streaming του Discovery+. Σαφώς, η εταιρεία εξακολουθεί να βρίσκει τα πατήματά της και ποιος καλύτερος τρόπος για να βγάλει κάποια έξτρα χρήματα προσελκύοντας τους χιλιάδες φανς της επικής φαντασίας;

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved