Ο Hugh Jackman κατέστρεψε τη φωνή του από τα γρυλίσματα ως Wolverine

Copyright @Instagram xmenmovies
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
27 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Ο δάσκαλός μου φωνητικής θα είχε τρομοκρατηθεί με αυτά που έκανα»

Ο Hugh Jackman έχει περάσει πάνω από δύο δεκαετίες, έξι ταινίες και δύο έξτρα guest εμφανίσεις παίζοντας τον Wolverine στο franchise των «X-Men» και όλο αυτό το γρύλισμα ως superhero έχει επηρεάσει τη φωνή του. Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή Front Row του BBC, ότι το να παίζει ton Wolverine έχει οδηγήσει σε μόνιμη βλάβη στις φωνητικές του χορδές.

«Έχω κάνει κάποια ζημιά στη φωνή μου με τον Wolverine. Το φαλτσέτο μου δεν είναι τόσο δυνατό όσο παλιά και το χρησιμοποίησα κατευθείαν στα γρυλίσματα και στα ουρλιαχτά», είπε ο Hugh Jackman. «Ο δάσκαλός μου φωνητικής στη δραματική σχολή θα είχε τρομοκρατηθεί με μερικά από τα πράγματα που έκανα».

Ο Hugh Jackman συνέχισε, «Μάθαμε μια τεχνική για το πώς να φωνάζεις και πώς να φωνάζεις χωρίς να καταστρέφεις τη φωνή σου. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Wolverine, έκανα μερικές κραυγές και φωνές και πράγματα που νομίζω ότι έκαναν ζημιά στη φωνή μου. Το δουλεύω. Συνεργάζομαι με μια δασκάλα τραγουδιού και προσπαθώ να μην κάνω κακό στον εαυτό μου. Καταβάλλω μεγάλη προσπάθεια τόσο στη σωματική κίνηση όσο και στη φωνητική μου προετοιμασία για κάθε ρόλο».

Ο ηθοποιός σύντομα θα γρυλίζει και θα φωνάζει ως Wolverine για άλλη μια φορά όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Deadpool 3 αργότερα φέτος. Το Marvel Cinematic Universe ενώνει τον Wolverine του Jackman με τον Deadpool του Ryan Reynolds σε μια ταινία που θα είναι για πρώτη R-rated για το franchise. Ο Hugh Jackman έπαιξε τελευταία φορά τον Wolverine, στο Logan του 2017, το οποίο προοριζόταν να είναι το κύκνειο άσμα του ως χαρακτήρας.

Ο Jackman είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του τον περασμένο μήνα στο Who’s Talking to Chris Wallace του HBO, ότι η φυσική προετοιμασία για να παίξει τον Wolverine συχνά επηρέαζε το σώμα του, αλλά ποτέ δεν στράφηκε στα στεροειδή για να αυξήσει τους μυς του. «Με τα χρόνια οι άνθρωποι αναρωτιόνταν, μήπως πήρες αναβολικά», αναρωτήθηκε ο Wallace. «Μήπως πήρες στεροειδή».

«Όχι, αγαπώ τη δουλειά μου. Και αγαπώ τον Wolverine», απάντησε ο Jackman. «Πρέπει να προσέχω τι λέω εδώ, αλλά μου είχαν πει ποιες είναι οι παρενέργειες αυτού. Οπότε όχι, το έκανα απλώς με τον παλιό καλό τρόπο. Και σας λέω, έχω φάει πολλά κοτόπουλα και λυπάμαι πολύ για όλους τους vegans και τους vegetarians και για τα κοτόπουλα του κόσμου. Κυριολεκτικά το κάρμα δεν είναι καλό για μένα. Αν ο θεός έχει να κάνει με κοτόπουλα, τότε έχω πρόβλημα».

Το Deadpool 3 πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Νοεμβρίου από την Disney.

http://www.youtube.com/watch?v=IX0Hw-tR3LM

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved