Στο πλευρό της Jenna Ortega ο The Weeknd, στον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο

Copyright @Instagram jennaortega & theweeknd
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
1 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Abel “The Weeknd” Tesfaye ετοιμάζεται για τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία μεγάλου μήκους. Στην άτιτλη για την ώρα ταινία, την οποία συνυπογράφει ο ίδιος, συμμετέχουν επίσης οι Jenna Ortega (Wednesday) και Barry Keoghan (The Banshees of Inisherin).

Οι λεπτομέρειες της πλοκής κρατούνται κρυφές, αλλά γνωρίζουμε ότι το έργο σκηνοθετεί ο Trey Edward Shults (Waves) σε σενάριο που έγραψε ο Shults μαζί με τους The Weeknd και Reza Fahim, οι οποίοι και οι δύο είναι παραγωγοί. Ο Shultz και η Ortega είναι εκτελεστικοί παραγωγοί.

Σύμφωνα με το Deadline, οι Shults και The Weeknd συνεργάστηκαν κρυφά στο έργο για μήνες. Η Ortega και ο Keoghan είπαν ναι στην ταινία, αφού διάβασαν το σενάριο και «εντυπωσιάστηκαν».

Πριν από την ταινία, ο The Weeknd θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά του HBO, The Idol, την οποία δημιούργησε μαζί με τους Sam Levinson και Fahim του Euphoria. Έκανε το ντεμπούτο του ως ηθοποιός στο Uncut Gems του 2019, πριν συνυπογράψει και πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο του American Dad. Ο τραγουδιστής έδωσε επίσης την φωνή του σε τρεις χαρακτήρες στο 200ο επεισόδιο του Robot Chicken.

Στο μουσικό μέτωπο, ο The Weeknd συνδέθηκε πρόσφατα με την Ariana Grande για το remix του “Die for You” και συνεισέφερε ένα νέο τραγούδι που ονομάζεται “Nothing Is Lost (You Give Me Strength)” στο soundtrack του Avatar: The Way of Water. Τον Ιούνιο, θα εμφανισθεί live στα πλαίσια της περιοδείας του “After Hours Til Dawn”.

Η Ortega, από την πλευρά της εξακολουθεί να σαρώνει με την ερμηνεία της ως Wednesday στο Netflix, η οποία ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. Επίσης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο Scream 6, το οποίο βγαίνει στους κινηματογράφους στις 10 Μαρτίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved