H Emma Stone χαστούκισε τον Willem Dafoe 20 φορές στα γυρίσματα, παρόλο που ήταν εκτός κάμερας

Wikimedia Commons / Siebbi – Copyright @Instagram emmastone
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
4 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Αυτό θέλεις από ηθοποιούς»

Η Emma Stone δεν έχει παίξει σε ταινία από το Cruella του 2021, αλλά αυτό θα αλλάξει σύντομα χάρη στις δύο νέες συνεργασίες της με τον σκηνοθέτη του The Favourite, Γιώργο Λάνθιμο. Η πρώτη είναι το Poor Things, μια ιστορία εμπνευσμένη από τον Φρανκενστάιν, στην οποία η Stone υποδύεται μια γυναίκα της οποίας ο εγκέφαλος αντικαθίσταται από αυτόν του αγέννητου παιδιού της και το δεύτερο είναι το And, με τις λεπτομέρειες της πλοκής να παραμένουν κρυφές. Και στις δύο ταινίες, η Stone πρωταγωνιστεί δίπλα στον Willem Dafoe. Αλλά, ήταν μόνο το And που απαιτούσε από την Stone να χαστουκίσει τον Willem Dafoe στο πρόσωπο 20 φορές.

Σύμφωνα με την New York Times, αποκαλύπτεται ότι ο Dafoe ζήτησε να τον χαστουκίσουν επανειλημμένα για μια σκηνή στην οποία δεν εμφανίζεται καν στην κάμερα. Στην ταινία η Emma Stone χαστουκίζει τον χαρακτήρα του Dafoe, ο οποίος είναι εκτός κάμερας στο πλάνο. Αλλά, αυτό δεν εμπόδισε τον Dafoe να θέλει να είναι παρών στο πλατό, παρόλο που δεν ήταν υποχρεωμένος να είναι εκεί. «Αυτό θέλεις από τους ηθοποιούς», είπε ο Λάνθιμος για τον Dafoe που βρίσκεται στο πλατό ακόμα κι όταν δεν είναι στο πλάνο. «Να θέλεις να είσαι μέρος του με οποιονδήποτε τρόπο».

«Υπάρχει αυτό το ένστικτο να ερμηνεύσουν, που έχουν πολλοί ηθοποιοί – το είδος του ερμηνευτή που λέει, κοίτα με», πρόσθεσε η Stone. «Ο Dafoe είναι το αντίθετο από αυτό. Ίσως έχει αλλάξει με τα χρόνια. Πολλοί ηθοποιοί με τους οποίους δένομαι το κάνουν αυτό εδώ και πολύ καιρό και ξέρετε ότι έχουν περάσει από το εγώ στο εμείς».

Το Poor Things πιθανότατα θα βγει στους κινηματογράφους πριν από το And. Και οι δύο ταινίες έχουν την υποστήριξη της Searchlight Pictures, η οποία προηγουμένως κυκλοφόρησε το The Favourite του Λάνθιμου το 2018 με 95 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις παγκοσμίως και 10 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένης της καλύτερης ταινίας. Η Stone κέρδισε μια υποψηφιότητα στην κατηγορία β’ γυναικείου ρόλου για τη δουλειά της στο The Favourite, ενώ η Olivia Colman κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού. Ο Dafoe θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ της Focus Features, Inside, που θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Μαρτίου.

http://www.youtube.com/watch?v=Xktc-TEEhGw

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved