Σχεδόν 20 χρόνια μετά την τελευταία του ταινία, ο Gene Hackman εμφανίστηκε στα 93 του σε μια σπάνια έξοδο

Copyright @Instagram genehackmanofficial
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
9 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Gene Hackman απέδειξε ότι είναι ακόμα σε φόρμα, καθώς έκανε κηπουρικές εργασίες στο ράντσο του στη Σάντα Φε, στο Νέο Μεξικό, την Κυριακή.

Ο πρωταγωνιστής του Unforgiven – ο οποίος γιόρτασε τα 93α γενέθλιά του τον Ιανουάριο – φαινόταν δραστήριος και υγιής καθώς κουβαλούσε ένα φτυάρι στο ιδιωτικό του κτήμα.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη να κάνει ένα διάλλειμα από τις δουλειές του σε ένα τοπικό Wendy’s, όπου παρήγγειλε ένα γεύμα. Ο Hackman έφαγε το σάντουιτς με κοτόπουλο στο πάρκινγκ του fast food πριν γεμίσει βενζίνη σε ένα κοντινό πρατήριο.

Ήταν μια σπάνια θέαση για τον απομονωμένο και συνταξιούχο σταρ, ο οποίος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην οθόνη στην κωμωδία του 2004, Welcome to Mooseport.

Παρά το γεγονός ότι ήταν ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές του Χόλιγουντ – εμφανιζόμενος σε κλασικά έργα όπως The French Connection, The Conversation, Superman, Hoosiers και The Royal Tenenbaums – ο Hackman έχει από καιρό αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Ο πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος ζει στο Νέο Μεξικό με τη σύζυγό του πιανίστα, Betsy Arakawa, για δεκαετίες, απέχει επίσης από τις συνεντεύξεις – εκτός από το The Post.

Στα τέλη του 2021, ο Hackman έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά από μια δεκαετία, μιλώντας στην The Post για την «ασταθή καριέρα του με επιτυχίες και αστοχίες».

Μιλώντας στην 50ή επέτειο του The French Connection – της επιτυχημένης ταινίας για την οποία κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, το 1972 – ο σταρ δήλωσε: «Η ταινία σίγουρα με βοήθησε στην καριέρα μου και είμαι ευγνώμων για αυτό».

Ο προσγειωμένος ηθοποιός πρόσθεσε ότι δεν ήταν λάτρης του να ξαναβλέπει τις δικές του ταινίες και δεν είχε δει την κλασική πια ταινία από το 1971. «Δεν έχω δει την ταινία από την πρώτη προβολή σε ένα σκοτεινό, μικροσκοπικό δωμάτιο στις εγκαταστάσεις μιας εταιρείας μετά την παραγωγή της πριν από 50 χρόνια», είπε στην The Post.

Ο Hackman – ο οποίος κατοικούσε στο παρελθόν στο Montecito της Καλιφόρνια – ζει στη Σάντα Φε από τη δεκαετία του 1980. Ο ηθοποιός είναι επίσης αρχιτέκτονας και σχεδιαστής και έχει βοηθήσει στη δημιουργία περισσότερων από 10 σπιτιών – συμπεριλαμβανομένου ενός αρχοντικού στο Νέο Μεξικό που παρουσιάστηκε στο Architectural Digest.

Από την αποχώρησή του από το Χόλιγουντ, ο σταρ ασχολήθηκε επίσης με τη συγγραφή μυθιστορημάτων, συμπεριλαμβανομένου του αστυνομικού θρίλερ του 2013, Pursuit.
Ο Hackman είναι επίσης μανιώδης ποδηλάτης, ένα χόμπι που έχει διατηρήσει μέχρι τα 90 του, που τον βοηθάει να κρατιέται σε φόρμα. Το 2012, ο ηθοποιός χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του στη Φλόριντα. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο και ανάρρωσε πλήρως.

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved