Ο Sam Neill από το Jurassic Park αποκαλύπτει ότι ενώ έπασχε από καρκίνο, τώρα είναι καλά

Copyright @Instagram samneilltheprop
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
21 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Στα προσεχή απομνημονεύματά του, ο ηθοποιός Sam Neill, γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες «Jurassic Park», αποκαλύπτει ότι πρόσφατα πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά ευτυχώς η θεραπεία λειτούργησε και τώρα είναι απαλλαγμένος από την νόσο.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Sam Neill μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, αναφέροντας ότι έπασχε από αγγειοανοσοβλαστικό λέμφωμα Τ-κυττάρων και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι του χορηγείται ένα σχετικά νέο φάρμακο χημειοθεραπείας που θα παίρνει κάθε μήνα για το υπόλοιπο της ζωής του. «Δεν είμαι απροετοίμαστος, αλλά δεν υπάρχει καρκίνος στο σώμα μου», είπε ο Sam Neill στην συνέντευξη. Ένας εκπρόσωπος του Neill επιβεβαίωσε στο CNN ότι η υγεία του είναι καλύτερη και ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση.

«Δεν μπορώ να προσποιηθώ ότι η τελευταία χρονιά δεν είχε τις σκοτεινές στιγμές της», πρόσθεσε ο Sam Neill. «Αλλά, αυτές οι σκοτεινές στιγμές φέρνουν ανακούφιση όταν ξεπερνιούνται, ξέρετε, και με έχουν κάνει να είμαι ευγνώμων για κάθε μέρα και για όλους τους φίλους μου. Χαίρομαι που είμαι ζωντανός».

Ο Sam Neill τα πηγαίνει τώρα «πολύ καλύτερα και επιστρέφει στη δουλειά του», πρόσθεσε ο εκπρόσωπός του. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην παραγωγή της σειράς «Apples Never Fall», που βασίζεται στο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα της συγγραφέα Liane Moriarty του «Big Little Lies». Στο έργο πρωταγωνιστεί και η Annette Bening.
Το βιογραφικό βιβλίο του Neill, «Did I Ever Tell You This?» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου. 

«Έχω γράψει αυτό το βιβλίο και αναφέρει τον καρκίνο, αυτό είναι το θέμα του. Αλλά, δεν ήθελα πραγματικά να γράψω ένα βιβλίο, χρειαζόμουν κάτι να κάνω ενώ έκανα θεραπεία και έχω συνηθίσει να πηγαίνω στη δουλειά και ξαφνικά δεν μπορούσα να δουλέψω. Γι’ αυτό το έγραψα και πρέπει να πω ότι υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση. Ο κόσμος φαίνεται να το λατρεύει, κάτι που είναι υπέροχο. Ήμουν πολύ νευρικός, ως συγγραφέας για πρώτη φορα», ανέφερε σε δήλωσή του στο Instagram o Sam Neill.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved