«Ποιο είναι το πρόβλημά σου;» Ο Adam Sandler αμφισβητεί τις ρομαντικές αποφάσεις της Jennifer Aniston

Wikimedia Commons / Georges Biard & Angela George
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
23 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε ότι ο συμπρωταγωνιστής και επί χρόνια φίλος της, Adam Sandler έχει απορίες για την επιλογή των ρομαντικών συντρόφων της.

Η 54χρονη πρωταγωνίστρια των Friends εμφανίστηκε στο τελευταίο επεισόδιο του The Tonight Show with Jimmy Fallon την Τρίτη, για να προωθήσει την κυκλοφορία της νέας ταινίας δράσης της ίδιας και του Sandler, Murder Mystery 2.

Ο Jimmy Fallon ρώτησε την ηθοποιό, τι συμβουλές έχει πάρει από τον συμπρωταγωνιστή της όλα αυτά τα χρόνια.

Η Jennifer Aniston είπε ότι ο Adam Sandler μπορεί να είναι αρκετά επικριτικός για τις ρομαντικές της αποφάσεις, προσθέτοντας ότι συνήθως τη ρώταγε «τι κάνεις;» όταν του έλεγε ότι έβγαινε με κάποιον. Προσπαθώντας να μιμηθεί τον Adam Sandler, συνέχισε: «Τι κάνεις; Τι πρόβλημα έχεις;».

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί δύο φορές: πρώτα με τον Brad Pitt για πέντε χρόνια και αργότερα με τον Justin Theroux, τον οποίο παντρεύτηκε το 2015 και χώρισαν το 2017.
Αλλά, η Jennifer Aniston είπε ότι της αρέσει πολύ να φροντίζει τον Adam Sandler, καθώς συχνά παραμελεί τον εαυτό του επειδή θέλει τόσο πολύ να ασχολείται με τους υπολοίπους.

«Ασχολείται τόσο πολύ με το να φροντίζει όλους τους άλλους, αλλά δεν φροντίζει τον ίδιο», είπε, απευθυνόμενος στον Sandler: «Λυπάμαι που σε ξεμπρόστιασα στην τηλεόραση, αλλά πρέπει να το ξέρεις αυτό». Η Aniston συμπλήρωσε λέγοντας ότι του φτιάχνει smoothies και του ετοιμάζει κινέζικα βότανα όταν είναι εξαντλημένος.

Το ζευγάρι θα εμφανιστεί στο σίκουελ της ταινίας του Netflix που ανακοινώθηκε το 2019 και θα είναι διαθέσιμο την Παρασκευή 31 Μαρτίου. Στην ταινία, οι ηθοποιοί, που υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι, καταλήγουν βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου δισεκατομμυριούχου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ευρώπη.

http://www.youtube.com/watch?v=LM2F56uK0fs

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved