Το Creep των Radiohead, στο νέο τρέιλερ του Renfield με τον Nicolas Cage βρικόλακα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
23 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το «σίκουελ» του Δράκουλα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου

Η επιτυχία των Radiohead, Creep του 1993 ακούγεται στο πρόσφατο τρέιλερ για το Renfield, την επερχόμενη κωμωδία τρόμου με πρωταγωνιστές τον Nicholas Hoult στον ρόλο του υπηρέτη Renfield και του Nicolas Cage στο ρόλο του αφεντικού του, τον ένα και μοναδικό Κόμη Δράκουλα.

http://www.youtube.com/watch?v=XFkzRNyygfk

Το Renfield είναι με κάποιο περίεργο τρόπο συνέχεια της κλασικής γοτθικής ιστορίας του Bram Stoker που επικεντρώνεται στον ίδιο τον Renfield, ο οποίος πέρασε όλη την αιωνιότητα ως βοηθός του πιο διαβόητου βαμπίρ του κόσμου. Ο πράος Renfield αποκτά ξαφνικά μια παρόρμηση να εξερευνήσει τον κόσμο έξω από το κάστρο του Δράκουλα, αλλά δυστυχώς, αυτή η επιθυμία του θα προκαλέσει προβλήματα στην σχέση του με το αφεντικό του.

Στην πορεία, ο Renfield ερωτεύεται την μονίμως τσαντισμένη αστυνομικό Rebecca Quincy, την οποία υποδύεται η Awkwafina. Το καστ ολοκληρώνεται με τους Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo και Bess Rouss.

Το Renfield κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου. Θα είναι η δεύτερη φορά που ο Cage παίζει έναν βαμπίρ στην οθόνη, μετά το Vampire’s Kiss του 1989. Ο ηθοποιός μάλιστα χρειάστηκε μια φορά να αρνηθεί τις φήμες ότι ο ίδιος ήταν βρικόλακας. Επίσης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κωμωδία της A24 που ονομάζεται Dream Scenario. Όσο για τον Hoult, τον είδαμε πρόσφατα σε μια άλλη κωμωδία τρόμου, το The Menu.

http://www.youtube.com/watch?v=qLmpbrrVRh8

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved