Ο Ben Affleck και ο Matt Damon είχαν κοινό τραπεζικό λογαριασμό στα πρώτα τους βήματα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
24 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Ήταν περίεργο, αλλά χρειαζόμασταν τα χρήματα»

Ο Ben Affleck και ο Matt Damon είναι μακροχρόνιοι φίλοι που έχουν συνεργαστεί πολλές φορές και έχουν από κοινού κερδίσει Όσκαρ σεναρίου για το Good Will Hunting, οπότε ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μοιράζονταν έναν τραπεζικό λογαριασμό ως νέοι ηθοποιοί. Το δίδυμο εμφανίστηκε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του “The Bill Simmons Podcast” (μέσω του CNBC) και αποκάλυψε ότι είχαν έναν τραπεζικό λογαριασμό μεταξύ τους ξεκινώντας από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, προκειμένου να χρηματοδοτήσουν τις οντισιόν και να ξεκινήσουν την καριέρα τους ως ηθοποιοί.

«Δεν ήταν κάτι συνηθισμένο, αλλά χρειαζόμασταν τα χρήματα για τις οντισιόν», είπε ο Matt Damon, αποκαλώντας το «κάτι το περίεργο μετά από χρόνια».

«Θέλαμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και να είμαστε εκεί στα δύσκολα», είπε ο Ben Affleck. «Δεν θα είσαι μόνος σου και δεν πρόκειται να μείνω μόνος. Ας πάμε εκεί έξω και να το κάνουμε αυτό μαζί».

http://www.youtube.com/watch?v=PZM6j8bKnks

Κάθε φορά που ο Affleck ή ο Damon έκλειναν έναν ρόλο, τα χρήματα έμπαιναν στον τραπεζικό λογαριασμό. Όπως εξήγησε ο Matt Damon, «Εφόσον κάποιος από εμάς είχε χρήματα, ξέραμε ότι το ρεύμα δεν επρόκειτο να διακοπεί. Αφού έκανα το Geronimo το 1992, είχα περίπου 35 χιλιάδες στην τράπεζα. Ήταν καλά για ένα χρόνο».

Φυσικά υπήρχαν κανόνες, αλλά ήταν κάπως τραβηγμένοι. «Επιτρεπόταν να πάμε στις οντισιόν στη Νέα Υόρκη με αυτά τα χρήματα. Επιτρεπόταν να πάρουμε 10 δολάρια και να παίξουμε βιντεοπαιχνίδια στο arcade», είπε ο Damon. «Τελικά μας επετράπη να προσπαθήσουμε να αγοράσουμε μπύρα, αλλά αυτό δεν λειτούργησε ποτέ».

«Μου αρέσει να δουλεύω με αυτόν τον άνθρωπο. Μου αρέσει να κάνω παρέα μαζί του», είπε αργότερα ο Ben Affleck για τον Matt Damon. «Αν μπορείς να δουλέψεις με σπουδαίους ανθρώπους, που είναι και καλοί άνθρωποι, είναι πολύ πιο ανταποδοτικό προσωπικά και επαγγελματικά».

Ο Affleck και ο Damon κάνουν εμφανίσεις και δίνουν συνεντεύξεις για να υποστηρίξουν το νέο τους έργο «Air». Ο Ben Affleck σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί δίπλα στον Damon στην ταινία, η οποία περιγράφει την προσπάθεια της Nike να σώσει το τμήμα μπάσκετ της, με την βοήθεια ενός νεαρού Michael Jordan ως το νέο πρόσωπο της εταιρίας. Η Viola Davis, ο Jason Bateman και ο Chris Tucker συμπρωταγωνιστούν στην ταινία, η οποία κέρδισε πολύ καλές κριτικές από την παγκόσμια πρεμιέρα της στο SXSW. Το «Air» βγαίνει στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου, από την Amazon.

http://www.youtube.com/watch?v=Kw684C18ra4

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved