Renfield: Ο Nicolas Cage δεν έβγαινε από τον ρόλο του Δράκουλα, ούτε καν στα διαλλείματα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
28 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Όποια σκηνή κι αν κάναμε, θα εξακολουθούσε να είναι 100% στο ρόλο, ακόμα και αν σταματούσαμε να γυρίζουμε», είπε ο σκηνοθέτης Chris McKay.

Ο Nicolas Cage είναι ένας αυτοαποκαλούμενος γκοθάς που έπαιξε ήδη έναν βρικόλακα το 1989, οπότε είναι εύκολο να πιστέψει κανείς ότι έχει χαθεί εντελώς στον χαρακτήρα του Δράκουλα. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη του Renfield, Chris McKay, ο ηθοποιός παρέμενε στον ρόλο του μεταξύ των λήψεων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επερχόμενης κωμωδίας τρόμου, τόσο πολύ που ήταν σαν να μιλούσε ο McKay στον ίδιο τον βρικόλακα.

«Όποια σκηνή κι αν κάναμε, θα εξακολουθούσε να είναι 100% στο ρόλο», είπε ο Chris McKay στο Insider. «Επομένως, αν είναι λίγο ψυχρός στη σκηνή, θα συνεχίσει να είναι ψυχρός και μεταξύ των λήψεων. Αλλά, θα εξακολουθούσε να είναι έτοιμος για ό,τι χρειαζόταν».

Η μεθοδική υποκριτική έχει χάσει τη γοητεία της σε ορισμένους κύκλους του Χόλιγουντ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο σκηνοθέτης είπε ότι ο Nicolas Cage δεν θα έβγαινε από τον ρόλο του βρικόλακα, ούτε καν κατά τη διάρκεια «πραγματικών συνομιλιών» που έπρεπε να έχουν οι δύο τους για την ταινία. Ωστόσο, ο Chris McKay έδωσε στον ηθοποιό το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. «Πρέπει επίσης να θυμάστε ότι είναι καλυμμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια με το μακιγιάζ και το κοστούμι του Δράκουλα, οπότε είναι διαφορετικό πράγμα», είπε ο σκηνοθέτης. «Μερικές φορές δεν μπορούσε καν να λυγίσει πολύ το σώμα του επειδή φοράει μια συσκευή για ολόκληρο το σώμα. Άρα είναι ο Δράκουλας είτε θέλει να γίνει Δράκουλας είτε όχι».

Το Renfield κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 14 Απριλίου και πρωταγωνιστεί ο Nicholas Hoult ως υπηρέτης του Δράκουλα, καθώς προσπαθεί να απελευθερωθεί από τη βασιλεία του βαμπίρ. Στη συνέχεια, ο Cage θα εμφανιστεί στην κωμωδία της A24, Dream Scenario.

http://www.youtube.com/watch?v=FrnpV4xh7-8

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved