Δείτε την Lady Gaga να υποδύεται τη Harley Quinn στο Joker: Folie à Deux

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
29 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Νέες φωτογραφίες δείχνουν την ηθοποιό ντυμένη Harley Quinn έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, ο σκηνοθέτης Todd Phillips γύρισε κάποια πλάνα από το Joker: Folie à Deux έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν. Το δραματικό σκηνικό μας προσφέρει μια πρώτη μας ματιά στον χαρακτήρα της Lady Gaga με την πλήρη αμφίεση της Harley Quinn.

gaga1

Ο σκηνοθέτης Phillips μοιράστηκε προηγουμένως μια φωτογραφία της Gaga και του Joaquin Phoenix ως Joker, αλλά η φωτογραφία φαίνεται να είναι προτού η Dr. Harleen Quinzel πάρει τον στραβό τον δρόμο και ερωτευτεί τον ασθενή της. Στις νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα, η Gaga, ντυμένη στα κλασικά κοκκινόμαυρα της Harley Quinn και βαμμένη με μακιγιάζ κλόουν, βγαίνει από το Δικαστικό Μέγαρο της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε μια θάλασσα αστυνομικών και θεατών.

gaga4

Η ταινία φαίνεται να ξεκινά μετά το φινάλε του αρχικού Joker του 2019 και σε μια περίεργη σύμπτωση, η τοποθεσία των γυρισμάτων του Σαββάτου έλαβε χώρα στο ίδιο δικαστήριο, όπου εξετάζεται επί του παρόντος οι κατηγορίες κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

gaga3

Το Joker: Folie à Deux έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2024. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνέχεια θα είναι σε στυλ μιούζικαλ. Πίσω στον Νοέμβριο του 2019, το Joker έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία κόμικ όλων των εποχών (και η ταινία R-rated με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών), αναγκάζοντας την Warner Bros. να προχωρήσει γρήγορα σε ένα σίκουελ με τον Joaquin Phoenix, τον Todd Phillips και τον σεναριογράφο Scott Silve να επιστρέφουν.

http://www.youtube.com/watch?v=1ryqp7IVZro

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved