Asteroid City: Εξωπραγματικό το καστ για την νέα ταινία του Wes Anderson

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
30 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η νέα δημιουργία του Wes Anderson, «Asteroid City», πιθανότατα περιλαμβάνει το πιο δυνατό καστ από οποιαδήποτε άλλη ταινία του.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα δημοσιεύματα, οι Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright και Tilda Swinton είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που εμφανίζονται στην ταινία, μαζί με τους Margot Robbie, Steve Carell, Edward Norton, Adrien Brody και Bryan Cranston. Και αυτό δεν είναι ούτε το μισό του καστ.

Η Maya Hawke, ο Willem Dafoe, ο Jeff Goldblum, ο Hong Chau, ο Liev Schreiber, ο Matt Dillon, ο Stephen Park, η Hope Davis, ο Rupert Friend, ο Tony Revolori και ο Jake Ryan περιλαμβάνονται επίσης στη νέα αφίσα που αποκαλύφθηκε για την προώθηση της ταινίας. Ένα όνομα που λείπει είναι ο Bill Murray, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί για την ταινία, αλλά αντικαταστάθηκε από τον Carell αφού προσβλήθηκε από τον covid-19 λίγο πριν προγραμματιστεί η έναρξη της παραγωγής.

Το Asteroid City διαδραματίζεται σε μια φανταστική αμερικανική πόλη της ερήμου περίπου το 1955. Το επίσημο logline έχει ως εξής: «Μια παιδική εκδρομή για τους νεαρούς λάτρεις του διαστήματος που διοργανώθηκε για να μαζέψει μαθητές και γονείς από όλη τη χώρα για υποτροφία και μαθητικούς διαγωνισμούς, κινδυνεύει να ανατραπεί από γεγονότα που θα αλλάξουν τον κόσμο».

 

 

Ο Anderson σκηνοθέτησε την ταινία και συνέγραψε την ιστορία με τον συχνό συνεργάτη του, Roman Coppola, γιο του διάσημου σκηνοθέτη Francis Ford Coppola. Η παραγωγή έγινε από τον Anderson με την συνδρομή του Steven Rales και του Jeremy Dawson. Η τελευταία ταινία του Anderson ήταν το «The French Dispatch» του 2021 και το επόμενο έργο του μετά το «Asteroid City» θα είναι μια προσαρμογή του «The Wonderful Story of Henry Sugar» του Roald Dahl για το Netflix με πρωταγωνιστή τον Benedict Cumberbatch.

Το «Asteroid City» θα φτάσει σε επιλεγμένους κινηματογράφους την Παρασκευή 16 Ιουνίου — μία εβδομάδα πριν από την κανονική του κυκλοφορία.

http://www.youtube.com/watch?v=nVmHNd8a378

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved