Όταν ο Al Pacino είπε όχι στην πρόταση του George Lucas

Wikimedia Commons / GabboT
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
22 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο θρυλικός Αμερικανός ηθοποιός Al Pacino, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια περιοδεία συνεντεύξεων για να μιλήσει για την καριέρα του, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για ταινίες ορόσημα, όπως The Godfather, Scarface, Serpico και Heat. Σε μια νέα συνέντευξη με τον David Rubenstein στο πλαίσιο του «People Who Inspire Us», ο 82χρονος ηθοποιός συζήτησε την αναπόφευκτη συνταξιοδότησή του και συλλογίστηκε την καριέρα του.

Έχοντας πει τη γνώμη του για τις δύο πρώτες ταινίες του Godfather, ο Al Pacino αναφέρθηκε σε μια εμβληματική ταινία που έχασε. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο βετεράνος ηθοποιός ρωτήθηκε αν υπήρχαν ρόλοι που μετάνιωσε που έχασε κατά τη διάρκεια της μακράς και λαμπρής καριέρας του. «Απέρριψα το Star Wars», απάντησε.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, ο Al Pacino ήταν μεγάλο όνομα, έχοντας πρωταγωνιστήσει στα δύο πρώτα μέρη της τριλογίας του Godfather και σε μια σειρά από άλλους ρόλους υψηλού προφίλ. Όταν έψαχνε για το Han Solo του, ο George Lucas προσέγγισε πρώτα τον Pacino. «Ήμουν λοιπόν εκεί και ξαφνικά μου έδωσαν ένα σενάριο που ονομαζόταν Star Wars», είπε ο Al Pacino για το έργο. «Πήρα το σενάριο, μου πρόσφεραν τόσα χρήματα, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το κατάλαβα».

Ο Al Pacino βρήκε την πλοκή της ταινίας επιστημονικής φαντασίας δύσκολο να την ακολουθήσει και υπέθεσε ότι δεν θα κατέληγε σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, ο Harrison Ford ήταν πρόθυμος να δεχτεί την προσφορά, έχοντας μέχρι εκείνο το σημείο εμφανιστεί μόνο σε μικρότερους ρόλους σε μεγάλες ταινίες και σε μεγάλους ρόλους σε ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού. «Έδωσα στον Harrison Ford μια καριέρα, για την οποία δεν με ευχαρίστησε ποτέ», πρόσθεσε ο Al Pacino γελώντας.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved