Πώς είναι σήμερα ο Chunk από τα «Goonies»;

©Youtube
BETH TSALIKI
/
27 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η ταινία «Goonies» είναι αγαπημένη μικρών και μεγάλων (δεν είναι απαραίτητο να ήσουν παιδί το ’80). Ακόμη και σήμερα, υπάρχουν αρκετοί νέοι που γνωρίζουν και αγαπούν αυτήν την ταινία. Είναι μία από τις καλύτερες εφηβικές περιπέτειες που μπορείς να δεις ξανά και ξανά. Κυκλοφόρησε το 1985 και εισέπραξε πολλές καλές κριτικές όπως είχε και πολύ μεγάλη επιτυχία στο κοινό. Συγκέντρωσε πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια στο box office, καθιστώντας την μια από τις πιο κερδοφόρες ταινίες της χρονιάς.

Ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας, είναι ο Chunk. Ο τροφαντούλης γκαφατζής της παρέας. 

O Τζεφ Κόεν

Σήμερα, ο αγαπημένος (πλέον ενήλικος) «Chunk», έχει αφήσει την υποκριτική και διατηρεί δικηγορική εταιρεία.

Η πραγματική ιστορία ζωής του Chunk, δηλαδή του ηθοποιού Jeff Cohen, δεν είναι και τόσο ευχάριστη. Μετά την κυκλοφορία της ταινίας, έχασε βάρος και προσπάθησε να αποφύγει την «ταμπέλα» ενός ακόμη αξιαγάπητου τροφαντού χαρακτήρα, αλλά δεν μπορούσε να βρει καλούς ρόλους. Όπως έχει πει ο ίδιος, δεν εγκατέλειψε εκείνος την υποκριτική, αλλά η υποκριτική παράτησε εκείνον.

Ωστόσο, ο Κόεν δεν τα παράτησε. Γύρισε μια νέα σελίδα και έγινε βοηθός παραγωγής του Ρίτσαρντ Ντόνερ, του σκηνοθέτη των Goonies. Αργότερα, αποφάσισε να ακολουθήσει την καριέρα δικηγόρου και γράφτηκε σε ένα πανεπιστήμιο. Τελικά πήρε το πτυχίο του στις επιχειρήσεις από το UC Berkeley και το διδακτορικό του από τη Νομική Σχολή του UCLA.

 

Σήμερα, ο 48χρονος Τζεφ Κόεν είναι ο ιδρυτής της Cohen Gardner LLP, μιας επιτυχημένης δικηγορικής εταιρείας με έδρα το Μπέβερλι Χιλς που ειδικεύεται σε θέματα επιχειρηματικού δικαίου. Διευθύνει την εταιρεία του για πάνω από 20 χρόνια και έχει γίνει μια αξιοσέβαστη προσωπικότητα στη νομική κοινότητα. Είναι επίσης συγγραφέας και έχει γράψει ένα βιβλίο για επιχειρήσεις.

 

Παρόλο που έχει φύγει από τον χώρο της υποκριτικής, ο Jeff εξακολουθεί να μιλάει με αρκετούς από τους συμπρωταγωνιστές του από τα Goonies, όπως ο βραβευμένος πλέον με Όσκαρ Τζόναθαν Κι Κουάν, ο οποίος έπαιζε τον Ντέιτα. Οι δυο τους παρέμειναν φίλοι όλα αυτά τα χρόνια και ο Κόεν βοήθησε τον Κουάν ακόμη και σε διάφορες νομικές υποθέσεις.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved