Η Jenna Ortega θα πρωταγωνιστήσει στο Beetlejuice 2

©Instagram/tudodocinema
BETH TSALIKI
/
10 Μαΐου, 2023

Το μακροχρόνια πολυσυζητημένο σίκουελ του Beetlejuice επιτέλους θα πραγματοποιηθεί.Το Beetlejuice 2 του Tim Burton έλαβε επίσημα το πράσινο φως, με τα αρχικά μέλη του καστ Michael Keaton, Winona Ryder και Catherine O’Hara να επιστρέφουν. Επιπλέον, η Jenna Ortega εντάχθηκε στο καστ ως κόρη του χαρακτήρα της Ryder, Lydia Deetz.

Ο Τζάστιν Θερού θα εμφανιστεί επίσης στην ταινία σε έναν ρόλο που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί. Το Beetlejuice 2 πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου 2024. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στο Λονδίνο στις 10 Μαΐου (σύμφωνα με το Variety).

Οι φήμες για ένα σίκουελ του Bettlejuice υπάρχουν εδώ και χρόνια, με τους Burton, Keaton και Ryder να εκφράζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη συνέχεια του έργου. Το 2015, ο Burton φαινόταν να είχε πάρει επιτέλους το πράσινο φως από τη Warner Bros. για να προχωρήσει στο σίκουελ, αλλά μόλις ένα χρόνο αργότερα, τα σχέδια διακόπηκαν. Ωστόσο, πέρυσι η εταιρεία παραγωγής Plan B του Μπραντ Πιτ ανέλαβε την υλοποίηση του έργου.

Φυσικά, η Ortega βρίσκεται στις top επιλογές ηθοποιών μετά τον ρόλο της ως Wednesday Addams στη σειρά του Burton «Wednesday» στο Netflix.

Επίσης, πρόσφατα η Ortega ανέλαβε ρόλο σε νέα ταινία στο πλευρό του The Weeknd. Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα γι αυτό. Το σίγουρο είναι ότι η Ortega θα είναι και στη δεύτερη σεζόν του «Wednesday»

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved