Ο Quentin Tarantino ψάχνει τον πρωταγωνιστή της τελευταίας του ταινίας

©Instagram/tarantinoxx
BETH TSALIKI
/
26 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Quentin Tarantino ψάχνει τον πρωταγωνιστή για την ταινία του «The Movie Critic». Τον Ιούνιο, θα ξεκινήσει η «προ-προπαραγωγή» της ταινίας, που θα είναι και η τελευταία που γυρίζει ο σκηνοθέτης. Όπως είπε ο Tarantino στο «Deadline» αναζητά έναν ηθοποιό περίπου 35 ετών για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Δεν έχω αποφασίσει ακόμα, αλλά θα είναι κάποιος περίπου 35 ετών. Σίγουρα θα είναι ένας νέος κορυφαίος άνδρας για μένα», είπε ο Ταραντίνο. «Έχω μια ιδέα για κάποιον που μπορώ να φανταστώ να το κάνει πολύ καλά…». 

 «Θα έλεγα ότι ως επί το πλείστον οι Αμερικανοί εγκατέλειψαν το δικό τους έδαφος», πρόσθεσε ο Ταραντίνο, επικαλούμενος την εισροή Βρετανών και Αυστραλών σταρ που πρωταγωνιστούν πλέον σε πολλές ταινίας του Χόλιγουντ.

 «Νομίζω ότι είναι απλώς μια συγκυρία που ένα σωρό Βρετανοί έγιναν πιο διάσημοι από τους άλλους. Οι Αμερικανοί παραχώρησαν το δικό τους έδαφος. Όταν κοιτάζω τον κινηματογράφο της δεκαετίας του 1970, θέλω να δω τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, τον Αλ Πατσίνο, τον Στέισι Κιτς, ξέρετε, θέλω να δω ανθρώπους σαν κι αυτούς να αντανακλούν την κουλτούρα πίσω μου».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved