Ο 80χρονος Harrison Ford για την νέα ταινία Indiana Jones and the Dial of Destiny: «Είμαι γέρος… και θέλω να φαίνεται»

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
1 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Είναι αρκετά εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Harrison Ford αποφάσισε να υποδυθεί ξανά τον Indiana Jones στην νέα ταινία Indiana Jones and the Dial of Destiny με οποιαδήποτε τρόπο και η προχωρημένη ηλικία του δεν είναι εμπόδιο για μια αυθεντική ερμηνεία. Στην πραγματικότητα, ο Ford έφθασε στο σημείο να πει στην ομάδα κασκαντέρ της ταινίας να τον αφήσουν ήσυχο, λέγοντάς τους: «leave me the fuck alone», όπως δήλωσε σε μια νέα συνέντευξη στο Esquire.

Η εν λόγω σκηνή περιλαμβάνει τον Indy να διασχίζει τους δρόμους της Νέας Υόρκης το 1969 πάνω σε ένα άλογο, σε μια κατάμεστη παρέλαση που γιορτάζει την προσγείωση στο φεγγάρι. Με το που τελείωσε το γύρισμα της συγκεκριμένης σκηνής, ο Ford ένιωσε μερικά χέρια να τον πιάνουν από πίσω καθώς ήταν έτοιμος να κατέβει από το άλογο.
«Σκέφτηκα: Τι στο διάολο; Σαν να δέχτηκα επίθεση από πορτοφολάδες. Κοιτάζω πίσω μου και βλέπω τρεις κασκαντέρ να προσπαθούν να με συγκρατήσουν για να μην πέσω», είπε ο Harrison Ford. «Είπαν: Απλά φοβόμασταν γιατί νομίζαμε, ξέρεις, ότι μπορεί να χάσεις τη ισορροπία σου. Και εγώ τους απάντησα: Αφήστε με ήσυχο… Αφήστε με ήσυχο, είμαι ένας γέρος που κατεβαίνει από το άλογο. Και θέλω να φαίνεται έτσι».

Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους κασκαντέρ που πήγαν να βοηθήσουν τον ηθοποιό, δεδομένου η παραγωγή του Dial of Destiny είχε ήδη διακοπεί μία φορά, όταν τραυματίστηκε στον ώμο στα γυρίσματα το 2021. Ο Harrison Ford ξέρει ότι είναι πιθανός κίνδυνος για τα γυρίσματα: «Έχω γίνει γνωστός για το γεγονός ότι λόγω τραυματισμών διακόπτω τα γυρίσματα, κάτι με το οποίο δεν θέλεις να συσχετιστεί το όνομά σου», συνέχισε. «Αλλά, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Συμβαίνουν αυτά».

Ο Harrison Ford βρήκε όμως μερικούς πιο ασφαλείς τρόπους για να κάνει εμφανή την ηλικία του – όπως ένα πλάνο στο οποίο εμφανίζεται γυμνόστηθος. «Το να ξυπνάω φορώντας μόνο τα εσώρουχά μου με ένα άδειο ποτήρι στο χέρι ήταν η ιδέα μου», πρόσθεσε, αναφερόμενος σε μια αρχική σκηνή όπου ο Indy ήθελε να φαίνεται περισσότερο ταλαιπωρημένος. «Ήθελα να παρουσιάσω τον Indiana Jones στα χειρότερά του και να τον ξαναφτιάξω από την αρχή».

Θα δούμε τον Harrison Ford να στέκεται ξανά στα πόδια του όταν το Dial of Destiny βγει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου. Σε σκηνοθεσία James Mangold, πρωταγωνιστούν επίσης οι Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Antonio Banderas, Shaunette Renée Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Oliver Richters και Ethann Isidore.

http://www.youtube.com/watch?v=eQfMbSe7F2g

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved