Το Legend of Zelda θα γίνει ταινία – Θα μπορούσε να είναι το επόμενο μεγάλο franchise;

Instagram @nintendouk
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
9 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Universal Pictures έχει βάλει στο στόχαστρο το The Legend of Zelda, ως την επόμενη μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού στην μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο από το Χόλυγουντ, Jeff Sneider, η Universal είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με τη Nintendo και το στούντιο κινουμένων σχεδίων Illumination.

«Η Universal στην πραγματικότητα κλείνει μια μεγάλη συμφωνία με την εταιρεία Nintendo για το The Legend of Zelda», είπε ο Sneider στο τελευταίο επεισόδιο του podcast του, The Hot Mic. «Το Zelda θα μπορούσε να είναι το επόμενο μεγάλο franchise της Illumination-Nintendo, το οποίο όλοι περιμέναμε».

Συνέχισε λέγοντας ότι θα κοστίσει στη Universal αρκετά χρήματα, μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας, The Super Marios Bros η οποία έχει βγάλει 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως και βρίσκεται καθ΄οδόν για να γίνει η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα στην κατηγορία της.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του Sneider.

Το πρώτο παιχνίδι Legend of Zelda κυκλοφόρησε στο Nintendo Entertainment System το 1987, με τον πιο πρόσφατο τίτλο, Tears of the Kingdom, να κυκλοφόρησε πριν τρεις εβδομάδες. Ήταν η συνέχεια του Breath of the Wild του 2017 και πούλησεπερισσότερα από 10 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας του.

 

http://www.youtube.com/watch?v=VxELwRn8SwM&t=1680s

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved