3 ταινίες από 3 διαφορετικές πλατφόρμες να δεις το ΣΚ σου!

©Instagram/themenumovie
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
17 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το Σαββατοκύριακο έφτασε και δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκουραστούμε, να πάμε τις βόλτες μας και να απολαύσουμε σπίτι μια καλή ταινία ώστε να γεμίσουμε μπαταρίες για την καινούργια εβδομάδα που θα ξεκινήσει. Αν δεν έχετε Netflix μη σκάτε γιατί έχω ακόμα δύο προτάσεις από άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες!

Fight Club, Netflix

Ένα στέλεχος εταιρείας που πάσχει από αϋπνίες και μια γενική αίσθηση ματαιότητας και απέχθειας, θα βρει τον αληθινό εαυτό του στα «Fight Club», όπου συμμετέχει σε αγώνες πυγμαχίας με γυμνά χέρια. Αυτό θα γίνει με τη βοήθεια του Τάιλερ, ιδρυτή του «Fight Club» που όμως πολύ σύντομα, αποδεικνύεται μια επικίνδυνη προσωπικότητα, αποφασισμένος να εκτονώσει όλη την οργή που αισθάνεται για το «σύστημα» με μια σειρά τρομοκρατικών πράξεων…

Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Έντουαρντ Νόρτον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Τζάρεντ Λέτο, Μιτ Λοφ

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ

To Μενού, Disney +

Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει σε ένα πριβέ εστιατόριο ενός απομονωμένου νησιού, όπου ο σεφ  έχει ετοιμάσει ένα ακριβό και υπερ-πολυτελές μενού. Σύντομα θα γίνει σαφές ότι οι καλεσμένοι του δείπνου θα έρθουν αντιμέτωποι με μια συγκλονιστική εμπειρία. Την μαύρη κωμωδία υπογράφουν οι Σεθ Ρέις και Γουίλ Τρέισι.

Ηθοποιοί : Άνια Τέιλορ – Τζόι, Τζον Λεγκουιζάμο, Ρέιφ Φάινς, Νίκολας Χουλτ

Σκηνοθεσία: Μαρκ Μάιλοντ

Η Καλύτερη Στιγμή τους, Ertflix

1940, Λονδίνο, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Με το ηθικό της χώρας να βρίσκεται στα πρόθυρα του εκμηδενισμού, η Κατρίν, μία άπειρη σεναριογράφος, κι ένα επίσης άπειρο κινηματογραφικό συνεργείο, δουλεύουν αψηφώντας τους βομβαρδισμούς των Γερμανών, προκειμένου να δημιουργήσουν μία ταινία που θα ανυψώσει το πεσμένο ηθικό του λαού, αλλά και θα εμπνεύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, ώστε να της προσφέρουν τη βοήθειά τους.

Ηθοποιοί: Τζέμα Άρτερτον, Σαμ Κλάφλιν, Μπιλ Νάι, Τζακ Χιούστον, Τζέικ Λέισι

Σκηνοθεσία: Λόνε Σέρφιγκ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved