Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το «Nosferatu» του Robert Eggers

©Instagram/roberteggers_
BETH TSALIKI
/
22 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το «Nosferatu» του Robert Eggers είναι μία από τις ταινίες που περιμένουμε διακαώς να δούμε μέσα στο 2024.

Χάρη στο περιοδικό Empire, έχουμε την πρώτη φωτογραφία από την ταινία, που όμως δε δείχνει τον Μπιλ Σάρσγκαντ στο ρόλο του βρικόλακα, αλλά  την έντρομη Λίλι Ρόουζ-Ντεπ, καθώς η σκιά του χεριού του βρικόλακα της καλύπτει το πρόσωπο.

Όπως δήλωσε ο Eggers

«Ναι, είναι τρομακτική ταινία. Είναι μια γοτθική ταινία τρόμου. Νομίζω ότι δεν έχει υπάρξει μια παλιά γοτθική ταινία που να είναι πραγματικά τρομακτική εδώ και καιρό. Και νομίζω ότι η πλειονότητα του κοινού θα βρει ότι αυτό ισχύει». 

nosferatu

Στο «Nosferatu» πρωταγωνιστεί επίσης ο Nicholas Hoult, ο οποίος υποδύεται τον Thomas Hutter, έναν από τους ανθρώπινους χαρακτήρες της ταινίας. Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας προοριζόταν αρχικά για τον Harry Styles, ο οποίος εν τέλει αποχώρησε από το project. 

Θα δούμε επίσης τον Willem Dafoe, πιθανότατα στον ρόλο του Βαν Χέλσινγκ. Ο Νταφόε συνεργάζεται για τρίτη φορά με τον Eggers μετά το «Φάρο» και τον «Άνθρωπο από τον Βορρά».

H Λίλι Ρόουζ-Ντεπ υποδύεται την σύντροφο του Thomas Hutter (Nicholas Hoult), Ellen Hutter, ενώ ο Μπιλ Σάρσγκαντ, αλλιώς ο Πένιγουαϊζ από την ταινία «Αυτό», είναι ο βρικόλακας. 

Το «Nosferatu» είναι μια ταινία που ο Robert Eggers προσπαθεί να πραγματοποιήσει από το 2016. Όπως μοιράστηκε ο διευθυντής φωτογραφίας των τριών προηγούμενων ταινιών του Εγκερς, Jarin Blaschke, η ταινία θα είναι έγχρωμη, σε στιλ που θα αναφέρεται στον Ρομαντισμό του 19ου αιώνα.

 

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Nosferatu» δεν έχει ανακοινωθεί.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved