6  χριστουγεννιάτικες ταινίες να δεις στο Netflix αυτό το σκ

©unsplash
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
8 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Επιτέλους βρισκόμαστε καταμεσής της χριστουγεννιάτικης περιόδου και εάν είσαι φαν των γιορτών σίγουρα είσαι ενθουσιασμένος! Ο στολισμός είναι έτοιμος, τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες, ζεστή σοκολάτα και φυσικά χριστουγεννιάτικες ταινίες. Για να μην ψάχνεις 5 ώρες στο search τι ταινία να δεις ψάξαμε και βρήκαμε εμείς τι υπάρχει στο Netflix.

The Grinch stole Christmas

Ο Γκρίντς, είναι ένα άκαρδο, μεταλλαγμένο πράσινο τριχωτό πλάσμα, που ζει σε μια ορεινή σπηλιά, παρέα με τον σκύλο του. Ο Γκριντς, τρέφεται αποκλειστικά με χορτόζουμο, παρθένο καστορέλαιο και ξινόγαλο! Κάποια στιγμή, ενοχλημένος απο τις ξέφρενες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην γειτονική Whoville, αποφασίζει να ξεγελάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων!

The Christmas Chronicles

Δυσαρεστημένη με τη νέα σχέση της μαμάς της, η έφηβη πλέον Κέιτ το σκάει και φτάνει στον Βόρειο Πόλο όπου ένα κακό ξωτικό σχεδιάζει με δόλο να καταργήσει τα Χριστούγεννα.

Love Actually (θα το βάζω σε κάθε λίστα – Τέλος)

Δέκα διαφορετικές ιστορίες ανάμεσα σε πρόσωπα που συνδέονται μεταξύ τους και που συναντώνται στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο με τη βοήθεια του έρωτα. Πληθώρα βρετανών σταρ σε μια ευχάριστη ερωτική κομεντί, που αν και διαθέτει χιούμορ, χάνεται συχνά σε κλισέ.

Falling for Christmas

 Όταν μια πρόσφατα αρραβωνιασμένη, κακομαθημένη κληρονόμος ξενοδοχείου παθαίνει αμνησία λόγω ενός ατυχήματος στο σκι τα Χριστούγεννα, δέχεται τη φροντίδα ενός όμορφου, εργατικού ιδιοκτήτη ξενώνα και άτυχου χήρου και της πανέξυπνης κόρης του τις ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Love Hard

Μία άτυχη ρεπόρτερ στον έρωτα από το Λος Άντζελες ταξιδεύει στην άλλη άκρη της χώρας, ώστε να κάνει έκπληξη σε έναν τύπου που γνώρισε σε μία εφαρμογή γνωριμιών.

Holidate

Η Σλόαν (Έμα Ρόμπερτς) και ο Τζάκσον (Λουκ Μπρέισι) απεχθάνονται τις γιορτές! Είναι διαρκώς single, κάθονται στο τραπέζι των παιδιών ή ζουν αμήχανες καταστάσεις σε αταίριαστα ραντεβού. Όταν όμως αυτοί οι δύο ξένοι γνωρίζονται σε μια ιδιαιτέρως κακή χριστουγεννιάτικη σεζόν, ορκίζονται να είναι ο ένας για τον άλλο το “”γιορτοραντεβού”” του για όλες τις γιορτινές εκδηλώσεις της επόμενης χρονιάς. Καθώς μοιράζονται την ίδια περιφρόνηση για τις γιορτές και δηλώνουν ότι δεν έχουν κανένα ερωτικό ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, καταλήγουν να είναι το ιδανικό ζευγάρι, κάτι που οδηγεί σε ξεκαρδιστικές σκηνές. Ωστόσο, όταν η χρονιά με τις γιορτές φτάνει στο τέλος της, η Σλόαν και ο Τζάκσον ανακαλύπτουν ότι έχοντας μοιραστεί μεταξύ τους όλα όσα μισούν, κατέληξαν να ερωτευτούν απρόσμενα.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved