«Απαισιότατος Εγώ 4» ο Γκρου και τα Minions επιστρέφουν με νέες περιπέτειες

©IMDb
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
29 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Εάν είστε φαν της ταινίας «Απαισιότατος Εγώ» τα νέα είναι τέλεια καθώς η 4η ταινία της σειρά είναι γεγονός! Ο Γκρου και τα αξιολάτρευτα Minions επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη.

Ο Γκρου μαζί με τις 3 υιοθετημένες του κόρες Μάργκο, Ίντιθ και ‘Αγκνες, τη γυναίκα του Λούσι και τα μικρά κιτρινωπά Minions είναι έτοιμα να υποδεχτούν στην 4η ταινία τον Γκρου Junior!

Το πρώτο τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας δίνει μία πρόγευση από το νέο κεφάλαιο της ζωής του πανούργου Γκρου, με την φωνή του Στιβ Καρέλ (Steve Carrell), σε σενάριο των Μάικ Γουάιτ (Mike White) και Ντάριο Κεν (Ken Daurio). 

Στη νέα παραγωγή των Universal Pictures και Illumination, μία πλειάδα αστέρων δανείζουν τη φωνή τους. Οι Κρίστεν Γουίγκ (Kristen Wiig), Μιράντα Κόσγκροβ (Miranda Cosgrove), Στιβ Κούγκαν (Steve Coogan), Ντάνα Γκάιερ (Dana Gaier) και Πιερ Κοφέν (Pierre Coffin) επιστρέφουν στους αγαπημένους ρόλους ενώ η ταινία «καλωσορίζει» δύο νέους κακούς, τον Μαξίμ Λε Μαλ με τη φωνή του Γουίλ Φέρελ (Will Ferrell) και την σατανική του φίλη Βαλεντίνα, που την «υποδύεται» η Σοφία Βεργκάρα (Sofia Vergara). Στα νέα μέλη περιλαμβάνονται επίσης οι Στίβεν Κόλμπερτ(Stephen Colbert), Τζόι Κινγκ(Joey King) και Κλόι Φίνεμαν(Chloe Fineman).

Ο Κρις Ρενόντ (Chris Renaud) υπογράφει την σκηνοθεσία, όπως και τις δύο πρώτες ταινίες – μαζί με τον Πατρίκ Ντελάζ(Patrick Delage).

Σύμφωνα με το Variety, το «Despicable Me 4» αναμένεται στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved