Ο Άντονι Χόπκινς αποκαλύπτει τα σχέδιά του για μία νέα αυτοβιογραφία

©Instagram/anthonyhopkins
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣ
/
30 Ιανουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο πολυβραβευμένος Ουαλός ηθοποιός, Άντονι Χόπκινς, γνωστός για τους ρόλους του στο «Elephant Man», τη «Σιωπή των Αμνών», τα «Απομεινάρια μιας Μέρας» και το «Father», αποκάλυψε τα σχέδιά του να γράψει μια αυτοβιογραφία.

Ο 86χρονος πια θρύλος του σινεμά, μίλησε πρόσφατα στον Τύπο σχετικά με το πρότζεκτ μιας αυτοβιογραφίας επάνω στην οποία δουλεύει αυτή την εποχή. Το βιβλίο θα εστιάζει επάνω στις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του ηθοποιού.

Μιλώντας στο περιοδικό People, ο Χόπκινς περιέγραψε τη διαδικασία ως μια «παράξενη εμπειρία». Παρότι αναγκάστηκε να στοιβάξει τόσα πολλά από μια καριέρα επτά σχεδόν δεκαετιών, ομολόγησε πως ήταν μία πρωτοφανής αναδρομή στο παρελθόν και η εμπειρία καταγραφής της ήταν ευχάριστη.

Ο ίδιος ο Χόπκινς είπε: «Είμαι ευλογημένος με ένα πράγμα. Ίσως λόγω του μυαλού μου ως ηθοποιός. Έχω πολύ καλή μνήμη. Θυμάμαι μέρες μηνών από χρόνια». Η αυτοβιογραφία συμπίπτει με ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του ηθοποιού, το οποίο επιμελείται η σύζυγό του, Στέλλα Αρογιάβε Χόπκινς, που είχε σκηνοθετήσει τον Χόπκινς στην ταινία «Elyse» (2020). Ο ίδιος αποκάλυψε πως η Στέλλα έχει πλήρη έλεγχο σχετικά με το τι θα καλύπτει το ντοκιμαντέρ.

Η σταρ της διάσημης ταινίας, «Η Σιωπή των Αμνών», Τζόντι Φόστερ, έχει ήδη δώσει τη συνέντευξη της για την ταινία, αλλά δεν αποκάλυψε πότε η σκηνοθέτις σκοπεύει να ολοκληρώσει το πρότζεκτ, το οποίο πρόκειται να είναι μεγάλο σε διάρκεια, μ εμπόλικο αρχειακό υλικό.

Ο Χόπκινς, μιλώντας για τον σημαδιακό του ρόλο ως Χάνιμπαλ Λέκτερ, είπε πως όταν διάβασε το σενάριο συγκλονίστηκε, λέγοντας ότι: «Είναι το καλύτερο σενάριο που είχε διαβάσει ποτέ». Πρόσθεσε πως, «Ήξερα πως να παίξω το ρόλο. Έχω ένα ένστικτο, όσο αφορά τέτοιους χαρακτήρες. Μπορούσα να καταλάβω τον Λέκτερ. Μπορούσα να καταλάβω το μυστήριο που τον περιέλαβε, τη μοναχικότητα, την απομονωμένη φωνή στο σκοτάδι, τον άνθρωπο στην κορυφή της σκάλας που δεν είναι στ’ αλήθεια εκεί».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved