Με ένα πολύ πρωτότυπο trailer συστήθηκε στο κοινό η ταινία Marriage Story. Μετά το Meyerowitz Stories και το Report που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, ο ταλαντούχτος Νόα Μπάουμμπαχ φέρνει άλλη μια δραματική κομεντί. Με πρωταγωνιστές τον αγαπημένο του Άνταμ Ντράιβερ και τη Σκάρλετ Γιοχάνσον, προσφέρει μια άκρως γουντιαλενική ταινία.

Αν δει κάποιος το trailer χωρίς να γνωρίζει τον σκηνοθέτη, δεν θα φτάσει άδικα στην υπόθεση πως την έχει γυρίσει ο Γούντι Άλεν. Έχει αυτόν τον ύστερο απαισιόδοξο ρομαντισμό που διακρίνει τις ταινίες του Άλεν την τελευταία δεκαετία. Και παρουσιάζεται με έναν υπέροχο τρόπο.

Πρόκειται στην ουσία για δύο trailer του Marriage Story. Ένα από την οπτική του Τσάρλι, του ήρωα που υποδύεται ο Ντράιβερ, κι ένα από την οπτική της Νικόλ, της Γιοχάνσον. Και οι δύο περιγράφουν αυτά που αγαπούν στο ταίρι τους, τόσο σε σχέση με τους ίδιους όσο και σε σχέση με την κόρη τους. Καθώς τα βλέπουμε, δημιουργείται η εντύπωση ότι θα δούμε μια ρομαντική ιστορία με ευτυχία από την αρχή ως το τέλος. Καμία ζωή δεν είναι έτσι όμως. Ο Τσάρλι κι η Νικόλ περιγράφουν το παρελθόν στο trailer.

Το παρόν τους είναι στα δικαστήρια και σε μια κόντρα που ούτε οι ίδιοι δεν έχουν να επιχειρηματολογήσουν υπέρ της. Κι αυτό το αντιλαμβάνονται λίγο πριν την οριστική ρήξη. Τότε είναι που προσπαθούν να σώσουν τον γάμο, άρα και την οικογένεια που έχουν φτιάξει. Αυτό είναι το Marriage Story και φαίνεται άκρως συγκινητικό από το trailer.