Το Breaking Bad ήταν αναμφίβολα μία από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων ετών και οι θαυμαστές της θα χαρούν πολύ με την είδηση ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και ταινία που θα συνεχίζει από εκεί που μας άφησε το φινάλε.

Μπορεί η σειρά να προβλήθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο AMC, αλλά τα δικαιώματα και την παραγωγή της ταινίας με το όνομα «El Camino» (= «Ο Δρόμος») εξασφάλισε το Netflix που θα τη διαθέσει για streaming από τη συνδρομητική του πλατφόρμα.

Η ακριβής πλοκή της ταινίας είναι άγνωστη μέχρι στιγμής, ενώ επτασφράγιστο μυστικό παραμένει και ποιοι ηθοποιοί από την αγαπημένη σειρά θα επιστρέψουν στην ταινία. Το Netflix αναφέρει πως μετά από μια δραματική διαφυγή, ο Jesse Pinkman (Aaron Paul) πρέπει να έλθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του για να εξασφαλίσει το μέλλον του.

Στο τρέιλερ, εμφανίζεται ο Skinny Pete, κολλητός φίλος του Jesse.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελευταίο αριστουργηματικό κύκλο του Breaking Bad, ο πρωταγωνιστής Walter White (Bryan Cranston), όντας άρχοντας του εμπορίου μεταμφεταμίνης, απομακρύνει με την υπερβολική φιλοδοξία του την οικογένειά του, αλλά και τους συνεργάτες του.

Στο τελευταίο επεισόδιο, όντας σε τελικό στάδιο με τη μάχη του με τον καρκίνο, βλέπει για μία τελευταία φορά την κόρη και τη σύζυγό του και ελευθερώνει από τα νύχια ενός αιμοβόρου καρτέλ τον πάλαι πότε συνεργάτη του στην παρανομία, Jesse Pinkman. Στο τελευταίο πλάνο, o Jesse γελάει με ανακούφιση, ενώ ο Walter πέφτει από τα πυρά της αστυνομίας.

Το «El Camino» θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου 2019.