Το Ιντιάνα Τζόουνς 5, η πέμπτη ταινία της επικής σειράς με πρωταγωνιστή τον Χάρισον Φορντ στον ρόλο του καθηγή Αρχαιολογίας, ήταν να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Απρίλιο... που μας πέρασε. Για άγνωστους λόγους, αυτό δεν συνέβη.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, ο Χάρισον Φορντ αφουγκράστηκε την αγωνία των φανατικών οπαδών της σειράς ταινιών και αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα του Ιντιάνα Τζόουνς 5, θα γίνει τελικά μέσα στο 2020.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός θέλησε να διορθώσει ένα λάθος της εταιρείας. Το 2016, όταν προβλήθηκε η νέα ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς, είχε ανακοινωθεί ότι η 5η ταινία, θα έβγαινε στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2019.

Το αρχικό χρονοδιάγραμμα δεν τηρήθηκε. Αυτά συμβαίνουν και ίσως να είναι δικαιολογημένα. Ωστόσο, η εταιρεία δεν ενημέρωσε για την παράταση στην πρεμιέρα, με συνέπεια τον Απρίλιο οι φανατικοί ακόλουθοί της να ρωτούν με αγωνία ποια θα είναι η ημερομηνία προβολής και ακολούθως τον Μάιο να εκδηλώνουν την οργή τους για τις αρνητικές εξελίξεις, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους.

 

Το κενό αυτό θέλησε να καλύψει με δήλωσή του ο Χάρισον Φορντ, ο οποίος θα ενσαρκώσει και πάλι τον διάσημο Ιντιάνα Τζόουνς, παρ' ότι πλέον, τα... έχει τα χρονάκια του...

1527153199 ahariso