«Αυτό το Όσκαρ είναι για τα παιδιά μου που χρωματίζουν τη ζωή μου και της δίνουν νόημα. Σας λατρεύω».

Mετά από πολλές ταινίες και αρκετές υποψηφιότητες, ο μεγάλος γόης του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ έζησε χθες μοναδικές στιγμές αφού κέρδισε το πρώτο του Όσκαρ.

brantpit2

Ο 56χρονος πλέον ηθοποιός δεν έκρυψε την συγκίνησή του και σε μία σπάνια κίνησή του, μίλησε για τα παιδιά του την ώρα που παρέλαβε το βραβείο για την συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ».

Αρχικά ευχαρίστησε τον σκηνοθέτη της ταινίας που του χάρισε το Όσκαρ, τον Κουέντιν Ταραντίνο, τον οποίο χαρακτήρισε «αυθεντικό, ένα και μοναδικό και πρόσθεσε ότι η βιομηχανία κινηματογράφου θα ήταν ένα πολύ βαρετό μέρος χωρίς εκείνον.

brantpit6

Απευθυνόμενος στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο του είπε «ζω για να πίνω κοκτέιλ μαζί σου φίλε μου» ενώ δεν ξέχασε και όλο το καστ και τους τεχνικούς της ταινίας και αποθεώθηκε.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους γονείς του και όλους τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να φτάσει μέχρι το σήμερα.

brantpi4

Όμως, η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο Μπραντ Πιτ ευχαρίστησε τα παιδιά του και τους αφιέρωσε το βραβείο.

«Αυτό το Όσκαρ είναι για τα παιδιά μου που χρωματίζουν τη ζωή μου και της δίνουν νόημα. Σας λατρεύω» είπε ο Πιτ και αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες φορές που έχει αναφερθεί στα παιδιά του δημοσίως.

 

Με πληροφορίες από The Toc