Ο Pierce Brosnan αποκαλύπτει ποιον ηθοποιό θέλει ως τον επόμενο James Bond

Ο Pierce Brosnan ως James Bond – ©Youtube/S.Thomas
BETH TSALIKI
/
27 Μαρτίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Ο Pierce Brosnan όταν είχε ερωτηθεί στο παρελθόν για το ποιον θα προτιμούσε για τον ρόλο του James Bond, είχε δώσει αντίστοιχη απάντηση με τον Daniel Craig: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ποιος θα παίξει τον James Bond. Αρκεί να μη τα «θαλασσώσουν».

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο Pierce Brosnan υποδύεται τον James Bond στις ταινίες, GoldenEye (1995), Tomorrow Never Dies (1997), The World Is Not Enough (1999), Die Another Day (2002).

Ο Daniel Craig είναι ο James Bond των ταινιών, Casino Royale (2006), Skyfall (2012), Spectre (2015), No Time to Die (2021).

Ο Pierce Brosnan τώρα δίνει μια διαφορετική απάντηση στο ίδιο ερώτημα. Ποιόν θα προτιμούσε για τον επόμενο James Bond; Και η απάντηση είναι το φαβορί για τον ρόλο του πράκτορα 007, ο Aaron Taylor-Johnson.

«Νομίζω ότι ο Aaron Taylor-Johnson έχει το ταλέντο και το χάρισμα για να υποδυθεί τον Bond», είπε στο The Ray D’Arcy Show.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στη συνεργασία τους στην ταινία του 2009, «The Greatest»:

«Μια από τις πρώτες ταινίες που κάναμε μαζί ήταν το The Greatest . Και ήταν ο καλύτερος σε αυτό».

 

Ο Pierce Brosnan είναι ο δεύτερος James Bond που υποστηρίζει τον Aaron Taylor-Johnson για τον ρόλο, μετά τον George Lazenby. 

Ο George Lazenby είναι μοναδικός ηθοποιός που έχει υποδυθεί τον πράκτορα 007 μόνο σε μία ταινία, στο «On Her Majesty’s Secret Service» (1969). Κι αυτό γιατί έπρεπε να αντικαταστήσει για λίγο τον Sean Connery ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε 7 ταινίες James Bond, όπως και ο ηθοποιός Roger Moore.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved