Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του «Beetlejuice»

©IMDb/Beetlejuice Beetlejuice
BETH TSALIKI
/
24 Μαΐου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του πολυαναμενόμενου «Beetlejuice Beetlejuice» η συνέχεια της πολυαγαπημένης ταινίας του 1988 (με την υπογραφή φυσικά του σκοτεινά ρομαντικού Tim Burton) «Beetlejuice», με τους Michael Keaton και Winona Ryder, στους κλασσικούς τους ρόλους, Beetlejuice και Lydia Deetz αντιστοίχως.

Από τα νέα μέλη του καστ ξεχωρίζουν η Μόνικα Μπελούτσι, ο Γουίλεμ Νταφόε και η Τζένα Ορτέγκα.

©IMDb/Beetlejuice Beetlejuice

Ποια είναι η πλοκή
«Μετά από μια απροσδόκητη οικογενειακή τραγωδία, τρεις γενιές της οικογένειας Deetz επιστρέφουν στο σπίτι τους στο Winter River. Στοιχειωμένη ακόμα από τον Σκαθαροζούμη, η ζωή της Lydia ανατρέπεται όταν η επαναστάτρια έφηβη κόρη της, η Άστριντ, ανακαλύπτει το μυστηριώδες μοντέλο της πόλης στη σοφίτα και ανοίγει κατά λάθος την πύλη για τη μεταθανάτια ζωή. Με τα προβλήματα να φουντώνουν και στα δύο βασίλεια, είναι θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να πει τρεις φορές το όνομα του Σκαθαροζούμη και ο άτακτος δαίμονας να επιστρέψει για να εξαπολύσει το δικό του χάος», σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη.

Το σενάριο υπογράφουν οι,  Άλφρεντ Γκαφ, Μάιλς Μίλαρ και Σεθ Γκράχαμ-Σμιθ, ενώ τη σκηνοθεσία σφραγίζει κλασσικά, ωραία και  με εγκυρότητα, ο Tim Burton. Το καστ αστέρων συμπληρώνουν η Κάθριν Ο’ Χάρα, η Μόνικα Μπελούτσι, ο Τζάστιν Θερού, ο Άρθουρ Κόντι, ο Μπερν Γκόρμαν και ο Γουίλεμ Νταφόε.

Το «Beetlejuice Beetlejuice» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved