10 ηθοποιοί του Hollywood που αρνούνται κατηγορηματικά να κάνουν γυμνές σκηνές

POP UP TEAM
/
9 Αυγούστου, 2023

Ναι, το ξέρω ότι σου φαίνεται λίγο δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά πράγματι υπάρχουν και γυναίκες που δεν προτίθενται να διαθέσουν το κορμί τους σε κοινή θέα προκειμένου να γίνουν ή να αποκτήσουν χρήματα. 

Ειδικά ο κόσμος του θεάματος έχει γεμίσει μπουχτίσει κυριολεκτικά από γυναίκες που δεν θα διστάσουν λεπτό να δείξουν κάποιο μέρος του κορμιού τους προκειμένου να πάρουν κάτι ως αντάλαγμα. Εμείς οι ίδιες υπονομεύουμε τελικά τους εαυτούς μας, αν το καλοσκεφτείς. Anyways, πάλι καλά που υπάρχει επίσης μία μεγάλη μερίδα γυναικών εκεί έξω που λέει όχι στο γυμνό. Και δεν μιλάμε για τυχαίες γυναίκες, αλλά για σταρ του Χόλιγουντ με τεράστιες επιτυχίες που έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστές από το ταλέντο και τις ικανότητές τους και όχι από τα μπούτια τους.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ που έχουν αρνηθεί πανηγυρικά να κάνουν γυμνό:

#1 Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

sjpark

Ήξερες πως ειδικά για τη δημοφιλή σειρά Sex and The City, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είχε βάλει ως ρήτρα στο συμβόλαιό της να μην εμφανιστεί γυμνή; Αυτό φυσικά έρχεται σε αντίθεση με τις συμπρωταγωνίστριές της που ουκ ολίγες φορές είδαμε σε γυμνές σκηνές μπροστά στις οθόνες μας. Η ίδια έχει αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Είμαι ταπεινό άτομο και δεν είμαι ιδιαίτερα περήφανη για το πώς είμαι. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν κάποιες παράλογες απαιτήσεις, όπως για παράδειγμα να υπάρχουν λευκά κεριά στο δωμάτιό τους. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία ιδιαίτερη απαίτηση, παρά να μην κάνω γυμνό.”

#2 Τζένιφερ Γκάρνερ

garner

Μπορεί στο παρελθόν να έχει γυρίσει ορισμένες σεξουαλικές σκηνές, αλλά η Τζένιφερ Γκάρνερ είναι πλέον μητέρα τριών παιδιών και δεν έχει κανένα σκοπό να κάνει επιπολαιότητες. Η ίδια έχει αναφέρει:

“Δε θα τα βγάλω ποτέ όλα έξω. Όχι, ευχαριστώ. Ο κόσμος αξίζει καλύτερα από αυτό. Δεν ενδιαφέρομαι.”

#3 Άννα Κέντρικ

kedrik

Στην ταινία του 2009 «Ραντεβού στον αέρα» είχε αρνηθεί να κάνει γυμνό και χρησιμοποιήθηκε μία ντουμπλέζ για την σκηνή που φαίνονται τα οπίσθια. Κάθε φορά δε που την ρωτούν αν θα γυρίσει ποτέ γυμνή σκηνή, εκείνη απαντά εμφατικά όχι.

“Με έμφαση λέω όχι, δε θα το κάνω αυτό. Δεν κριτικάρω όσους κάνουν γυμνές σκηνές, αλλά σκοπεύω να συνεχίσω αυτό που κάνω και να ελπίζω να συνεχίσει να πηγαίνει καλά.”

#4 Τζούλια Ρόμπερτς

roberts

Κι αυτή όπως και η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είχε συμπεριλάβει ειδική ρήτρα στο συμβόλαιό της ώστε να μην εμφανιστεί γυμνή στο Pretty Woman. Από τότε την έχει τηρήσει. Ως μητέρα τριών παιδιών δεν μπορεί να διαννοηθεί ότι θα κάνει γυμνό για οποιονδήποτε λόγο. Η ίδια έχει πει:

“Δε θα μπορούσα να κάνω γυμνό σε ταινία. Η υποκριτική με ρούχα είναι σαν να δίνεις παράσταση, χωρίς ρούχα, είναι ντοκιμαντέρ.”

#5 Μέγκαν Φοξ

ffox

Πολλοί είναι εκείνοι που απογοητεύτηκαν με αυτή της την απόφαση, αλλά τι να κάνουμε! Παρά το γεγονός ότι θεωρείται σύμβολο του σεξ, η ίδια δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της να κάνει γυμνό. Μάλιστα σε συνέντευξή της στο MTV, ερωτώμενη αν θα γύριζε ποτέ μία τανία σεξουαλικού περιεχομένου, απάντησε:

“Ποτέ! Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να δω, πώς φαίνομαι όταν κάνω σεξ. Θα χρειαζόταν μία μόνο λήψη που θα φαινόμουν χάλια, για να μην ξανακάνω σεξ, γιατί θα είχα εμένα στο μυαλό μου ως ιπποπόταμο να κάνω σεξ.”

#6 Τζέσικα Άλμπα

albaaa

Η δημοφιλής ηθοποιός που μοιράζει εγκεφαλικά στο αντρικό κοινό, έχει δώσει μία ιδιαίτερα απλή εξήγηση για το γεγονός ότι δε θέλει να κάνει ποτέ γυμνό.

“Δε θέλω οι παππούδες μου να δουν το στήθος μου. Αυτό είναι όλο. Δε θα ήταν ωραίο θέαμα και θα νιώθαμε όλοι παράξενα τα Χριστούγεννα στο οικογενειακό τραπέζι.”

#7 Ρίτα Ουίλσον

ritaaaaw

Η γοητευτική ηθοποιός και σύζυγος του Τομ Χανκς, δεν πρόκειται να κάνει ποτέ γυμνό μιας και το αναφέρει ρητά σε κάθε της συμβόλαιο. Η ίδια έχει δηλώσει:

“Το θέλω στο συμβόλαιό μου. Δεν θέλω να με δουν γυμνή. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω.”

#8 Έμμα Γουάτσον

stoonee

Η αγαπημένη ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της ως Ερμιόνη στις ταινίες με τον Χάρι Πότερ, έχει αναφέρει ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν θα κάνει ποτέ γυμνό.

“Δε θέλω κανείς να με ξεχάσει ως Ερμιόνη. Είμαι περήφανη για εκείνη.”

#9 Άϊλα Φίσερ

fiserrr

Η μοναδική της γυμνή στιγμή ήταν στην ταινία Wedding Crashers του 2005 όπου μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει ντουμπλέζ. Η ίδια έχει αναφέρει ότι δεν θα το κάνει ποτέ, γιατί:

“Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ γυμνό γιατί θέλω να προωθήσω το προφίλ της αστείας.”

#10 Τζέσικα Σίμπσον

simsonn

Ακόμη μία ηθοποιός η οποία ορκίζεται να μην κάνει γυμνό ποτέ. Η Τζέσικα Σίμπσον είναι αρκετά ξεκάθαρη με αυτό το θέμα και έχει αναφέρει:

“Ακόμη κι αν ήταν να κερδίσω το Όσκαρ, δεν θα έκανα γυμνό.”

 

Mε πληροφορίες από neopolis.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved