Δείτε τον Harry Styles να πίνει από το παπούτσι του σε μια συναυλία στην Αυστραλία

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
22 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Harry Styles είναι ικανός να δοκιμάσει τα πάντα. «Αυτή είναι μια από τις πιο αηδιαστικές παραδόσεις που έχω δει ποτέ», είπε ο Styles σε ένα βίντεο που αποθανάτισε την στιγμή.

Ο 29χρονος τραγουδιστής ξεκίνησε το σκέλος της περιοδείας του, Love On Tour στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία τη Δευτέρα, συμμετέχοντας σε μια αυστραλιανή παράδοση επί σκηνής, καθώς έβγαλε ένα από τα αθλητικά παπούτσια Adidas που φορούσε, έριξε αλκοόλ σε αυτό και το ήπιε μπροστά σε ένα πλήθος θαυμαστών που ούρλιαζαν.

@marlieeee_ Harry Styles does a shoey! ?✨?#harrystyles #harrystylestiktok #harrystylesloveontour #harrystylesperth #harrystylesfan #fyp #shoey #australia #hslot #perth #harrystylesaustralia #hbfpark ♬ original sound – Marlieeee_

Η συγκεκριμένη πράξη είναι γνωστή στους Αυστραλούς ως «shoey». Σύμφωνα με τους New York Times, μετά την κατάποση του αλκοόλ, είσαι υποχρεωμένος να φοράς το βρεγμένο παπούτσι για τα υπόλοιπο της νύχτας. Πολλές διασημότητες, όπως ο Machine Gun Kelly, ο Gerard Butler και ο Luke Bryan, είχαν την τύχη να προβούν σε αυτό το αηδιαστικό τελετουργικό όταν βρέθηκαν στην Αυστραλία.

Μετά το περιστατικό το οποίο φυσικά και έγινε viral μέσα σε μερικά λεπτά, ο Harry Styles αστειεύτηκε ότι θα το συζητήσει εκτενώς με τον ψυχολόγου του και δήλωσε: «Αισθάνομαι διαφορετικός άνθρωπος. Νιώθω ντροπή για τον εαυτό μου. Μια τόσο προσωπική στιγμή που πρέπει να μοιραστώ μαζί με τόσους πολλούς ανθρώπους».

Η πιο πρόσφατη συναυλία του νικητή των φετινών Grammy έρχεται μετά από μια sold-out περιοδεία 42 εμφανίσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες που ξεκίνησε το 2021. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα φετινά BRIT Awards ως καλλιτέχνης της χρονιάς, μίλησε με ειλικρίνεια για την καριέρα του, η οποία χρονολογείται από τη δημιουργία των One Direction στο The X Factor το 2010.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη μαμά μου που με έκανε εγγραφή στο X Factor χωρίς να μου το πει, οπότε κυριολεκτικά δεν θα ήμουν εδώ χωρίς εσάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον Niall Horan, τον Louis Tomlinson, τον Liam Payne και τον Zayn Malik. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε ο Styles στην ομιλία του.

Πρόσθεσε, «Είμαι πραγματικά, πραγματικά ευγνώμων για αυτό και γνωρίζω πολύ καλά το προνόμιό μου εδώ απόψε». Ο Styles επικρίθηκε έντονα επειδή είπε ότι «αυτό δεν συμβαίνει σε ανθρώπους σαν εμένα πολύ συχνά», ενώ έλαβε το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς στα πρόσφατα Grammy.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved