Ο Chris Martin των Coldplay τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα λόγω του Bruce Springsteen

Copyright @Instagram springsteen & coldplay
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
25 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο τραγουδιστής των Coldplay, Chris Martin, αποκάλυψε ότι ακολουθεί το πρόγραμμα διαλειμματικής νηστείας του Bruce Springsteen και τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα.

«Στην πραγματικότητα δεν τρώω πια δείπνο», είπε ο εμφανώς αδυνατισμένος Martin σε ένα πρόσφατο επεισόδιο του Conan O’Brien Needs a Friend. «Σταματάω να τρώω στις 16:00 και το έμαθα αυτό όταν έφαγα μαζί με τον Bruce ένα μεσημέρι».

Συνέχισε λέγοντας, «Ήμουν αρκετά τυχερός που πήγα εκεί για μεσημεριανό γεύμα την επόμενη μέρα που παίξαμε στη Φιλαδέλφεια πέρυσι. Εγώ πάντως ακολουθούσα μια πολύ αυστηρή δίαιτα. Αλλά, έλεγα ότι ο Bruce φαίνεται περισσότερο σε φόρμα από εμένα και η σύζυγος του Springsteen, Patti είπε ότι τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα. Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτή θα είναι η επόμενη πρόκληση μου».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Martin με τον O’Brien παρακάτω.

http://www.youtube.com/watch?v=Y7kfumCxg-M

Πάντως όποια και αν είναι η δίαιτα του 73χρονου τραγουδιστή, του βγαίνει. Στην ηλικία του, ο αποδέκτης του Εθνικού Μεταλλίου Καλών Τεχνών συνεχίζει και παίζει live σχεδόν για τρεις ώρες στην πρώτη του περιοδεία με τους E Street Band εδώ και έξι χρόνια.

Εν τω μεταξύ, οι Coldplay – οι οποίοι παρουσίασαν τον Springsteen στο σόου τους στο Meadowlands στο Νιου Τζέρσεϋ πέρυσι – βρίσκονται στη δική τους μεγάλη περιοδεία «Music of the Spheres World Tour», η οποία έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει έως την 1η Οκτωβρίου

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved