Ο Keanu Reeves αποκαλύπτει την αγαπημένη του ποπ μπάντα: «Μου αρέσει ένα είδος εφευρετικότητας»

Wikimedia Commons / Daniel Benavides
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
31 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Λατρεύω το μπάσο και τα ντραμς και μου αρέσει η ενέργειά τους».

Ο Keanu Reeves έχει ονομάσει το καναδικό ποπ συγκρότημα Alvvays (προφέρεται always) ως ένα από τα αγαπημένα του συγκροτήματα αυτή τη στιγμή. Μιλώντας στο NME, ο πρωταγωνιστής του John Wick: Chapter 4 μίλησε για την αγάπη του για το indie pop γκρουπ, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν έχει αγοράσει ακόμη το τελευταίο τους άλμπουμ, Blue Rev σε LP.

«Δεν έχω το νέο τους δίσκο. Το αγόρασα ψηφιακά, αλλά δεν το έχω σε βινύλιο», είπε ο Keanu Reeves. Αστειευόμενος ότι το Blue Rev είναι το «αγαπημένο του άλμπουμ», πρόσθεσε: «Μπορώ να το πω αυτό; Διότι μου αρέσει υπερβολικά αυτό το συγκρότημα».

Εξηγώντας γιατί αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα αγαπημένα του γκρουπ, ο ηθοποιός είπε: «Μου αρέσει ένα καλό ποπ τραγούδι και μου αρέσει ένα είδος εφευρετικότητας σε αυτό. Και νομίζω ότι η τραγουδίστρια Molly Rankin, είναι υπέροχη… Και μου αρέσει το tempo, oι μελωδίες και η αρμονία τους. Λατρεύω το μπάσο και τα ντραμς και μου αρέσει η ενέργειά τους».

 

 

Οι Alvvays – που αποτελούνται από τους Rankin (φωνητικά και κιθάρα), Kerri MacLellan (πλήκτρα), Alec O’Hanley (κιθάρες), Abbey Blackwell (μπάσο) και Sheridan Riley (ντραμς) – ιδρύθηκαν το 2011. Το συγκρότημα κατάγεται από το Charlottetown του Καναδά, αλλά τώρα εδρεύουν στο Τορόντο.

Το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε το 2014, ήταν στην κορυφή των αμερικανικών κολεγιακών NACC charts. Το δεύτερο άλμπουμ τους, Antisocialites, κυκλοφόρησε το 2017 και κέρδισε το βραβείο Juno για το εναλλακτικό άλμπουμ της χρονιάς. Το Blue Rev, εν τω μεταξύ, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022.

http://www.youtube.com/watch?v=ZAn3JdtSrnY

 

Tags :

Μοιράσου το ...

Δείτε ακόμα ...

Nothing found!

It looks like nothing was found here!

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved