Ποιοι είναι οι δέκα καλλιτέχνες που κέρδισαν τη μάχη των streamings σύμφωνα με το Spotify

©unsplash
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
12 Δεκεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο πιο εύκολος τρόπος να μετρήσει κανείς ποια είναι τα πιο πετυχημένα τραγούδια είναι να δει τα streaming. Μουσικά, το 2023 ορίστηκε από την επιστροφή των μεγάλων κυριών της op σκηνής, την ποικιλομορφία των διαφορετικών μουσικών ειδών και το vibe που οδήγησε στην εγκαθίδρυση νέων ισχυρών μουσικών ειδών. Στο μέτωπο των podcast, οι δημιουργοί ανταποκρινόμενοι στις τάσεις σε πραγματικό χρόνο οδηγούν το κοινό στρέφεται στα podcast για να συμμετάσχει σε μεγαλύτερες πολιτιστικές συζητήσεις. Όπως πάντα, η καμπάνια μας Spotify Wrapped για το 2023 αντικατοπτρίζει αυτές τις τάσεις και οι κορυφαίες λίστες δείχνουν πώς άκουσαν φέτος πάνω από 574 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Τραγούδια επανακυκλοφόρησαν, παγκόσμιες περιοδείες έσπασαν κάθε ρεκόρ και οι θαυμαστές έδωσαν την πρωτιά στην Taylor Swift που έχει περισσότερα από 26,1 δισεκατομμύρια streaming από την 1η Ιανουαρίου.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο σούπερ σταρ της reggaeton, Bad Bunny, ο οποίος είχε επίσης μια χρονιά που ξεχώρισε με ένα νέο άλμπουμ, το nadie sabe lo que va a pasar mañana. Την πρώτη πεντάδα ολοκλήρωσαν οι The Weeknd, Drake και Peso Pluma.

Taylor Swift.

Bad Bunny.

The Weeknd.

Drake.

Peso Pluma.

Feid.

Travis Scott.

SZA.

KAROL G

Lana del Rey

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved