Μετά τη Στεφανία Λυμπεράκη άλλα τρία ονόματα, αυτά του Ιαν Στρατή, του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου με το συγκρότημα των «One» και της γερμανίδας καλλιτέχνιδας Aly Ryan έρχονται να προστεθούν στη λίστα των υποψηφίων για την ελληνική εκπροσώπηση στη Eurovision του Μαΐου, στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας.

Ο Iαν Στρατής έχει εκδηλώσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον του για να συμμετάσχει σε αυτόν τον μουσικό διαγωνισμό, ενώ πλέον έχει βρει και το κομμάτι εκείνο που θα θέσει στην κρίση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΡΤ.

Ανάλογο ενδιαφέρον έρχεται και από την πλευρά του Κύπριου τραγουδιστή Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, ο οποίος μαζί με το συγκρότημα των «One» απέστειλαν σχετική αίτηση στην ΕΡΤ, αφού προηγουμένως έφτιαξαν ένα τραγούδι το οποίο κινείται μουσικά στο ύφος της Eurovision. 

Επίσης η Γερμανίδα Aly Ryan έχει καταθέσει πρόταση στην ΕΡΤ με την υποψηφιότητά της και αναμένει απάντηση. Η Γερμανίδα καλλιτέχνιδα, όπως έχει αναρτήσει στα social media, ενδιαφέρεται να πάρει μέρος στην Eurovision του Ρόττερνταμ και για το λόγο αυτό έχει αυτοπροταθεί σε πολλές χώρες.

Εν τω μεταξύ, μέσα στο Γενάρη έρχεται στη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης μια νέα εκπομπή για τη Eurovision, που θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα και θα περιλαμβάνει όλα τα τελευταία νέα γύρω από την προετοιμασία της ελληνικής αποστολής αλλά και άλλων χωρών για τον διαγωνισμό τραγουδιού.