Πέθανε την πρωτοχρονιά, σε ηλικία 21 ετών, η ανερχόμενη Αμερικανίδα ράπερ Lexii Alijai.

Τον θάνατο της Lexii Alijai επιβεβαίωσαν συγγενείς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Alexis Alijai Lynch, όπως ήταν το πλήρες όνομά της, καταγόταν από τη Μινεσότα και ήταν εγγονή του τραγουδιστή και τραγουδοποιού της φανκ Roger Troutman. Η Alijai απέκτησε σύντομα ένα μεγάλο ακροατήριο που την ακολουθούσε σε Soundcloud, Instagram και YouTube, και δημιούργησε αρκετά mixtapes πριν κυκλοφορήσει τον πρώτο της δίσκο με τίτλο "Growing Pains" τον Σεπτέμβριο του 2017.

Από την πλευρά της η Kehlani, που μαζί με την Alijai είχαν ηχογραφήσει το κομμάτι Jealous, εξέφρασε την οδύνη της για την απώλεια της «μικρής της αδερφής», όπως την χαρακτήρισε με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Νιώθω άρρωστη. Είμαι τόσο θυμωμένη. Νιώθω μπερδεμένη και η καρδιά μου έχει σπάσει. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό» έγραψε μεταξύ άλλων.

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Kehlani κάλεσε τους ακολούθους της να τιμήσουν την Alijai ακούγοντας και μοιράζοντας τα τραγούδια, τα βίντεο και την τέχνη της.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Alijai, μέσα από τη σελίδα της στο Facebook κοινοποίησε ξανά ένα μήνυμά της από το 2013. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά. 

Τον Δεκέμβριο, ένας ακόμα ανερχόμενος Αμερικανός ράπερ, ο Juice WRLD, πέθανε επίσης σε ηλικία 21 ετών.

 

Με πληροφορίες από People/Page Six, lifo